Βάλτε το πόδι στο γκάζι και δείτε το πρώτο gameplay trailer του DiRT 4!

Δε χωράει αμφιβολία ότι το DiRT 4 συγκαταλέγεται αυτή τη στιγμή ανάμεσα στα πιο φιλόδοξα και αναμενόμενα racing games της χρονιάς, με την Codemasters να πατάει πάνω στην πετυχημένη συνταγή του εξαιρετικού DiRT Rally. Το νέο game που είναι βέβαιο ότι θα συναρπάσει τους fans του είδους που αγαπούν τα ρεαλιστικά off-road racing games.

Με αφορμή λοιπόν την επικείμενη κυκλοφορία του παιχνιδιού στις 9 Ιουνίου (για Xbox One, PC και PlayStation 4), η Codemasters κυκλοφόρησε ένα gameplay trailer, το οποίο είναι βέβαιο ότι θα σας ξεσηκώσει!

Στο DiRT 4 πρόκειται να συναντήσετε 50 off-road οχήματα, τα οποία έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στους off-road αγώνες και αναμένεται να πιάσετε το τιμόνι ορισμένων «θρύλων» όπως για παράδειγμα είναι το Ford Fiest R5, Mitsubishi Lancer Evolution VI, Subaru WRX STI N4 και Audi Sport quattro. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του DiRT 4 στο νέο παιχνίδι θα υπάρχουν δύο διαφορετικά gameplay modes (Gamer και Simulation), ενώ μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί ως τοποθεσίες των racing events, η Αυστρία, η Ισπανία, το Μίσιγκαν των Η.Π.Α, η Σουηδία και η Ουαλία. Πατήσετε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε… ο Ιούνιος δεν είναι και πολύ μακριά…

The post Βάλτε το πόδι στο γκάζι και δείτε το πρώτο gameplay trailer του DiRT 4! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα