O Terminator έρχεται στο WWE 2K16!

Και εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα στον κόσμο του gaming, όλο και προκύπτει μία είδηση, η οποία σου δημιουργεί μεγάλη έκπληξη. Πως άλλωστε να μην νιώσεις περίεργα από τη στιγμή που πλέον στο επερχόμενο WWE 2K16, οι gamers θα μπορούν να ελέγξουν τον… Terminator!

Ναι, καλά διαβάσετε (και δεν σας γελούν τα μάτια σας), καθώς στο επόμενο WWE 2K16 οι gamers που θα το προπαραγγείλουν θα μπορούν στη συνέχεια να παίξουν με δύο playable T-800 χαρακτήρες (o πρώτος θα είναι από το original

φιλμ του 1984 και ο δεύτερος από το Terminator 2: Judgment Day που κυκλοφόρησε το 1991). Αν και ακόμη η 2K δεν έχει κυκλοφορήσει screenshots που να παρουσιάζουν τον θρυλικό εξολοθρευτή στο ρινγκ, ωστόσο έκανε την εμφάνιση του ένα promo video, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο αγαπημένος Arnie! Το WWE 2K16 είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του στις 27 Οκτωβρίου για Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4 και PlayStation 3. Δυστυχώς, οι fans που περιμένουν μία επική αναμέτρηση ανάμεσα στον Terminator και στην επική «μορφή της πάλης, Hulk Hogan, μάλλον θα δυσαρεστηθούν καθώς όπως έγινε γνωστό πρόσφατα ο Hogan δεν θα βρίσκεται στο επόμενο WWE game, εξαιτίας μίας διένεξης που έχει με την ομοσπονδία του WWE και αφορά σε μία σειρά από αρνητικά (ρατσιστικής φύσεως) σχόλια που πραγματοποίησε πριν από λίγο καιρό.

The post O Terminator έρχεται στο WWE 2K16! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα