Το «χρυσό» βραβείο έλαβε το Athens-2

Το data center της LAMDA HELLIX τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία», αφού έχει ως σκοπό να προσφέρει υπηρεσίες τελευταίας γενιάς.

Η LAMDA HELLIX, κορυφαίος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών data center στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι το νέο data center Athens-2 τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Καινοτομία».

«Το Athens-2 σχεδιάστηκε με όραμα να προσφέρουμε στην αγορά ένα αληθινά καινοτόμο

και διεθνώς ανταγωνιστικό data center για τη φιλοξενία κρίσιμων υποδομών και λειτουργιών. Το αποτέλεσμα μάς δικαίωσε. Ως ομάδα, είμαστε περήφανοι για τη σημερινή διάκριση, που προστίθεται στη λίστα των βραβεύσεων που έχει κερδίσει η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια επιβράβευση της σκληρής και συντονισμένης προσπάθειας των ανθρώπων της LAMDA HELLIX», δήλωσε ο Αλέξανδρος Μπεχράκης, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας.

Το Athens-2 πληροί τα πλέον αυστηρά πρότυπα διαθεσιμότητας data center, Tier ΙΙΙ, του διεθνούς οργανισμού Uptime Institute, ενώ τέθηκε σε λειτουργία τον Ιανουάριο του 2015. Έχει εξ αρχής σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να προσφέρει μοναδική ενεργειακή απόδοση και αποτελεί ένα από ελάχιστα data center στον κόσμο που αποκτά την πιστοποίηση U.S. LEED v4 Gold – μια διάκριση για το σχεδιασμό, την κατασκευή και λειτουργία ενεργειακά αποδοτικών κτιρίων.

Το Athens-2 αποτελεί σκέλος της γενικότερης στρατηγικής ανάπτυξης της LAMDA HELLIX, που έχει ως στόχο να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες, ικανές να εξυπηρετήσουν τελευταίας γενιάς υπολογιστικά συστήματα, υψηλών απαιτήσεων σε διαθεσιμότητα, ενέργεια και με μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του Athens-2 έγινε από το Integration and Consulting Business Unit της LAMDA HELLIX, που αναλαμβάνει την εκπόνηση και διαχείριση σύνθετων έργων data center για επιχειρήσεις και οργανισμούς με τέτοιον τρόπο, ώστε να διασφαλίζονται η φυσική ασφάλεια, η διαθεσιμότητα των συστημάτων, η μέγιστη δυνατή ενεργειακή αποδοτικότητα αλλά και η προστασία από φυσικές καταστροφές.

Τα βραβεία Business IT Excellence (BITE) αναδεικνύουν και επιβραβεύουν, ετησίως, την τεχνολογική πρωτοπορία, την καινοτομία και την επιχειρηματική αξία της τεχνολογίας.

Keywords
Αναζητήσεις
uptime institute office in athens
Τυχαία Θέματα