H Take-Two πιστεύει στο PC gaming, αλλά για το Red Dead Redemption 2 στα PC… σφυρίζει αδιάφορα!

Η Take-Two (που ως γνωστόν έχει υπό την «προστασία» της την Rockstar) θεωρεί ως πολύ σημαντική την αγορά του PC gaming, ωστόσο όταν έρχεται η στιγμή της κρίσιμης ερώτησης για την PC version του Red Dead Redemption 2, οι υπεύθυνοι της μάλλον… σφυρίζουν αδιάφορα! Και παρόλο που η κοινότητα των PC gamers το θέλει σαν τρελή, παρόλα αυτά είναι προφανές ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει κάποιο πλάνο για να δούμε το sequel του Red

Dead στα PC.

Τα παραπάνω προέκυψαν από το πιο πρόσφατο meeting των επενδυτών της Take-Two, όπου όταν τα μεγάλα στελέχη της ρωτήθηκαν για την προοπτική της κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού και στα PC, προτίμησαν να απαντήσουν γενικόλογα, χωρίς να δώσουν κάποιο στίγμα για το τι πραγματικά σχεδιάζουν να κάνουν στο μέλλον. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Take-Two, Karl Slatoff, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η αγορά του PC gaming είναι πολύ σημαντική για την Take-Two, καθώς πρόκειται για μία εξαιρετικά πολυπληθή αγορά, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην τεράστια απήχηση που έχουν γνωστά franchises όπως το XCOM και το Civilization. Όπως μπορείτε να φανταστείτε το μεγάλο κεφάλι της Take-Two δεν αναφέρθηκε καν στην προοπτική μίας PC version για το sequel του Red Dead, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε ο CEO Strauss Zelnick, ο οποίος απλώς είπε ότι εάν υπάρξει κάποιο update στο μέλλον θα ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία ανάπτυξης. Μπορεί η κυκλοφορία του Read Dead Redemption 2 στα PC να μην βρίσκεται σε αυτή τη φάση στα πλάνα της Take-Two και της Rockstar, παρόλα αυτά δεν αποκλείεται να ακολουθηθεί η ίδια φιλοσοφία με το GTA V, όπου μετά την έκδοση για κονσόλες το είδαμε τελικά να κάνει την εμφάνιση του και στα PC (ύστερα από ένα σεβαστό χρονικό διάστημα). Το sequel του Red Dead Redemption είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2018 για Xbox One και PS4.

The post H Take-Two πιστεύει στο PC gaming, αλλά για το Red Dead Redemption 2 στα PC… σφυρίζει αδιάφορα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα