Το All Walls Must Fall μπαίνει στο Steam Early Access και μας προετοιμάζει με νέο trailer!

Πριν μερικούς μήνες, τέλη Μαρτίου συγκεκριμένα, είχαμε μοιραστεί μαζί σου την τεράστια επιτυχία ενός μικρού, indie game, με τίτλο: All Walls Must Fall, στο Kickstarter. Οι δημιουργοί του παιχνιδιού εντυπωσίασαν τόσο τους gamers, όπου σε 5 μόλις μέρες συγκεντρώθηκαν 15.000€ από την διψασμένη για tech-noir cyberpunk δράση, κοινότητα των gamers! Το πρώτο trailer του παιχνιδιού έκανε την εμφάνιση

του πρόσφατα, ενώ το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε Early Access μορφή στις 8 Αυγούστου φέτος.

Το παιχνίδι μπορείς να το βρεις στο Steam και το itch.io (θα κυκλοφορήσει μόνο για PC). Στο All Walls Must Fall είσαι κατάσκοπος σε ένα μελλοντικό κόσμο, συγκεκριμένα στη χρονολογία 2089, που πρόκειται σύντομα να καταστραφεί εξολοκλήρου από μια μοιραία επίθεση κατά τη διάρκεια ενός Ψυχρού Πολέμου που δε τελείωσε ποτέ. Με τη βοήθεια εξελιγμένης τεχνολογίας που επιτρέπει το ταξίδι στο χρόνο, θες να γυρίσεις στην παρελθοντική ημερομηνία που ξεκίνησε όλο αυτό το χάος, έχοντας σαν μοναδική σου αποστολή να διορθώσεις την κατάσταση με όποιο τρόπο μπορείς να φανταστείς. Το παιχνίδι έχει έντονο το στοιχείο της στρατηγικής, ενώ όσο παίζεις έχεις συντροφιά από άκρως upbeat μουσικούλα. Το παιχνίδι, στην ιστοσελίδα του, καυχιέται ότι είναι άκρως replayable, με τους δημιουργούς του να το περιγράφουν ως μια ξεχωριστή μίξη XCOM και Braid. Μένει να μας πείσει κατά την κυκλοφορία του!

The post Το All Walls Must Fall μπαίνει στο Steam Early Access και μας προετοιμάζει με νέο trailer! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα