GameAthlon 2014: Το μεγαλύτερο gaming event του καλοκαιριού!

Είσαι έτοιμος για ένα τεράστιο gaming event στην Αθήνα που θα θυμάσαι για πάντα; Το GameAthlon 2014 διοργανώνεται από το CowboyTV για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πρωτεύουσα και σίγουρα θα αφήσει εποχή!

Το φετινό GameAthlon –όπως και το περσινό- θα διεξαχθεί στην Ελληνοαμερικάνικη ένωση (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι) από τις 4 μέχρι τις 6 Ιουλίου. Εκτός από τις αμέτρητες δραστηριότητες που θα εξελίσσονται σε ολόκληρο το κτίριο, θα διεξαχθούν και αμέτρητα τουρνουά σε διάφορα παιχνίδια με χρηματικά έπαθλα. Μερικά από αυτά είναι

τα: League of Legends, Dota 2, Hearthstone, Starcraft 2, FIFA 14, NBA 2K14, Tekken Tag Tournament 2, Injustice: Gods Among Us, Street Fighter Ultimate Edition, Halo 4. Επίσης, πολλοί γνωστοί YouTubers (Unboxholics, Gramers, κλπ) θα παρευρεθούν στον χώρο κάνοντας κι αυτοί το παιχνίδι τους.

Εκτός όμως από βιντεοπαιχνίδια στο GameAthlon θα υπάρχει διαγωνισμός Cosplay, όπως πάντα, αλλά και ένας ολόκληρος όροφος αποκλειστικά αφιερωμένος στα επιτραπέζια παιχνίδια και στα trading card games!

Θες να μάθεις περισσότερα; Τσέκαρε εδώ.

The post GameAthlon 2014: Το μεγαλύτερο gaming event του καλοκαιριού! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα