Sony Xperia Z3, έρχεται Σεπτέμβριο με 7mm πάχος χωρίς Snapdragon 805;

17:24 4/6/2014 - Πηγή: TechBlog

Μέσα στον Μάιο ακούσαμε ότι το Sony Xperia Z3 θα ανακοινωθεί επίσημα μέσα στον Αύγουστο και θα έχει μεταλλικό frame σύμφωνα με τις φωτογραφίες που διέρρευσαν. Τώρα μαθαίνουμε ότι η συσκευή δεν θα έχει τον Snapdragon 805 ο οποίος δεν έχει εμφανιστεί ακόμη σε κάποια συσκευή.

Σύμφωνα λοιπόν με τον γνωστό για τα leaks του, DooMLorD η συσκευή έρχεται τον Σεπτέμβριο και δεν θα έχει Snapdragon 805 επεξεργαστή πράγμα που σημαίνει

ότι λογικά θα δούμε τον Snapdragon 801 που έχει και το Sony Xperia Z2. Να πούμε ότι ο Snapdragon 805 είναι πιο γρήγορος καλύτερος στην εγγραφή 4Κ βίντεο, στο decoding και streaming σε σύγκριση με τον 801, όμως η Sony ίσως να μην θεωρεί απαραίτητη την μετάβαση στον 805 προς το παρόν και ίσως πάει κατευθείαν στον Snapdragon 810 το φθινόπωρο του 2015.

Ωστόσο, ο DooMLorD επισημαίνει ότι το Sony Xperia Z3 θα έχει διαφορετικό design από τον προκάτοχό του με πολύ λεπτά bezels και πάχος μόλις 7mm όπως το Sony Xperia T3 το οποίο ανακοινώθηκε επίσημα εχθές. Λογικά θα είναι και αδιάβροχο και αναμένεται να κυκλοφορήσει γύρω στον Σεπτέμβριο, περίοδος η οποία θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό μιας και περιμένουμε τα iPhone 6, Samsung Galaxy Note 4 και HTC One M8 Prime (αν δεν ακυρωθούν τα σχέδια της HTC).

Όσο για τη συνέχεια του Sony Xperia Z Ultra, αυτή τελικά μάλλον δεν θα υπάρξει.

Φωτογραφία από προηγούμενο leak

Keywords
Τυχαία Θέματα