FIFA 18, κυκλοφορεί στις 29/9 με τον superstar Cristiano Ronaldo στο cover του!

Λίγο πριν την E3 2017, η EA Sports θέλησε να ξεδιαλύνει το τοπίο για το FIFA 18 που όπως έγινε γνωστό θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, PC, Nintendo Switch, PlayStation

3 Και Xbox 360. Σύμφωνα με τους υπευθύνους του νέου FIFA στο cover θα «φιλοξενείται» ο superstar και νυν πρωταθλητής Ευρώπης (με την Ρεαλ Μαδρίτης αλλά και με την Πορτογαλία) Cristiano Ronaldo, τον οποίο μπορούμε να τον δούμε στο video που ακολουθεί να ξεδιπλώνει ορισμένα από τα «μαγικά» του στο χορτάρι.

Πέραν της αποκάλυψης του φετινού «πρέσβη» για το FIFA 18, οι developers αποκάλυψαν μία σειρά από ενδιαφέροντα στοιχεία αναφορικά με τα νέα modes που θα δούμε στο παιχνίδι, καθώς αναμένεται να υπάρξει μία αναβαθμισμένη version του The Journey mode, η οποία θα ονομάζεται «Hunter Returns», πράγμα που σημαίνει ότι ο Alex Hunter θα κάνει το δυναμικό comeback του, με τους gamers να επιχειρούν να τον οδηγήσουν ξανά στην κορυφή. Παράλληλα, δεν θα υπάρχουν οι ποδοσφαιρικοί Legends (βετεράνοι της στρογγυλής θέας που εμφανίζονταν στο FIFA Ultimate Team), αλλά το συγκεκριμένο concept αναμένεται να αντικατασταθεί από τα Icons, όπου σε τακτά χρονικά διαστήματα θα εμφανίζονται και θα εμπλουτίζουν το FUT mode.

Εκτός από τις παραπάνω αποκαλύψεις, οι developers (άθελα τους προφανώς) αποκάλυψαν ότι η Switch version του παιχνιδιού δεν θα βασίζεται στην Frostbite Engine (που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο FIFA 17), αλλά ενδεχομένως να ακολουθεί την game engine του PS3 και του Xbox 360. Όπως μπορείτε εύκολα να καταλάβετε κάτι τέτοιο θα δυσαρεστήσει τους fans της κονσόλας της Nintendo που περίμεναν να απολαύσουν το FIFA 18 όπως πρέπει. Δείτε το debut trailer του νέου παιχνιδιού, ενώ περισσότερα για αυτό θα μάθουμε στο EA Play στις 10 Ιουνίου.

The post FIFA 18, κυκλοφορεί στις 29/9 με τον superstar Cristiano Ronaldo στο cover του! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα