FIFA 14 Xbox One Press Tournament: Κουνώντας το σεντόνι στον Κωτσόβολο

Ένα πρωτότυπο τουρνουά FIFA 14 διοργανώθηκε χθες βράδυ στο κατάστημα Κωτσόβολος της Ηλιούπολης. Οι συμμετέχοντες, βλέπεις, δεν ήταν τίποτα pro gamers συνηθισμένοι στα φώτα της δημοσιότητας, τα σεντόνια με τα αστεράκια και τις επιταγές με τα πολλά μηδενικά αλλά δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου! Ο Κωτσόβολος προσκάλεσε 8 ελληνικά gaming sites (τελικά 6 ήρθαν αφού είχαμε… απώλειες στον δρόμο) σε ένα… final-8 με πολλή μπάλα, ακόμα περισσότερη

μπύρα και βέβαια με απόλυτο πρωταγωνιστή της βραδιάς το FIFA 14 στο Xbox One το οποίο πλέον διατίθεται προς επίδειξη σε επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Το επίπεδο των παιδιών ήταν καλό σε γενικές γραμμές. Ήταν μια δυνατή προπόνηση εν όψει του Σαββατοκύριακου μπορώ να πω. Θεωρώ ότι απέδωσα πολύ καλά έχοντας δώσει το 10% των δυνάμεών μου. Κατέβηκα αποκλειστικά για την εμπειρία και προκαλώ όποιον του βαστάει σε γηπεδάκι 5×5 στα Κιούρκα. Ξέρω μια καλή ταβέρνα εκεί δίπλα…

Πέτρος Κηπουρόπουλος (αποκλειστικές δηλώσεις)

Το ραντεβού των αστεριών

Σε μια βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ λοιπόν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κοινού και τις ενθουσιώδεις θαυμάστριες (μου), μαζευτήκαμε το gameslife, το byteme, το Authority, το The Gang, το Xgamers και το GameWorld προκειμένου να δούμε ποιος το παίζει καλύτερα. Το τόπι.

Ο Κηπουρόπουλος διδάσκει και ο Στέλιος Μουστάκης του byteme με το ισοτονικό στο χέρι παίρνει δωρεάν μαθήματα.

Η κλήρωση έγινε και ευνοημένοι ήταν οι συνάδελφοι από byteme και Xgamers που πλήρωσαν περισσότερα και προκρίθηκαν απ’ ευθείας στα ημιτελικά. Στους προημιτελικούς ο Κηπουρόπουλος (Παρί Σεν Ζερμέν) έπιασε ανεκτά στάνταρ απόδοσης κερδίζοντας τον Μάκη Ραπτόπουλο (Τσέλσι) του The Gang με 3-0. Στο άλλο παιχνίδι, ο Πλάτωνας Πέππας του Authority στο πρώτο του παιχνίδι στο FIFA 14 ever κέρδισε στα πέναλτι τον Μάνο Γρυπάρη και την παρέα του από το GameWorld με 2-0, αφήνοντάς τους εκτός συνέχειας νωρίς-νωρίς σε ένα παιχνίδι που διήρκεσε… κοντά μισή ώρα!

Η φάση των «4» είχε αγώνες για γερά νεύρα με το byteme να υποτάσσεται στο Xgamers στον «ημιτελικών των ξεκούραστων», την ίδια στιγμή που ο Κηπουρόπουλος παρέδιδε μαθήματα ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου («τόταλ φούτμπολ» που θα έλεγε και ο Αλέφας) συνθλίβοντας τον Πέππα του Authority (Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 0-4).

Ο τελικός ακολούθησε αμέσως μετά με τον δικό μας «Κηπουρό» να ηττάται τελικά από τον μεγάλο του αντίπαλο που δεν ήταν άλλος από τον κακό του εαυτό. Κάτι η κούραση, κάτι οι μπύρες, κάτι τα φλας των φωτογράφων και ο Κηπουρόπουλος της καρδιάς μας και η αγαπημένη του Παρί ηττήθηκαν με 1-0 από την Τσέλσι του Νίκου Μπουγά και κάπως έτσι, ο πληθωρικός Sir Pretender παραχώρησε την πρώτη θέση.

Ενσταντανέ από τον μεγάλο τελικό με τον Κηπουρόπουλο να δίνει το 10% των δυνατοτήτων του και τον αντίπαλό του να σκίζεται.

Επεράσαμ’ όμορφα

Εμείς λοιπόν καλά περάσαμε στο χθεσινό τουρνουά του Κωτσόβολου, ωστόσο το «ζουμί» στην υπόθεση δεν είναι άλλο από την παρουσία του Xbox One σε 9 επιλεγμένα καταστήματα της αλυσίδας –θα έχεις την ευκαιρία να το δοκιμάσεις παίζοντας το Call of Duty: Ghosts. Ποια είναι αυτά; Έχουμε και λέμε:

The Mall AthensΛεωφόρος ΣυγγρούSmart Park στα Σπάτα (δίπλα στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen)Εμπορικό Πάρκο αεροδρομίου Ελευθέριος ΒενιζέλοςΛεωφόρος Πέτρου ΡάλληΛεωφόρος Βουλιαγμένης 519 (στην Ηλιούπολη)ΛάρισαΠυλαίαΕυκαρπία



Εμείς πάντως χθες όμορφα περάσαμε. Την ώρα που Άρσεναλ και Μπάγερν δεν μπορούσαν να σκοράρουν ούτε με αίτηση, στον Κωτσόβολο της Ηλιούπολης τα γκολ έμπαιναν βροχή. Κάτι το θέαμα, κάτι το παρεΐστικο κλίμα, κάτι και οι απουσίες (Enternity, Gameover), έβαλαν τις βάσεις για το δεύτερο Press Tournament του Κωτσόβολου. Πότε; Ο Κηπουρόπουλος ανυπομονεί. Αν βαστάει στους υπόλοιπους…

The post FIFA 14 Xbox One Press Tournament: Κουνώντας το σεντόνι στον Κωτσόβολο appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα