Το στούντιο του BioShock κατεβάζει ρολά!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση για το μέλλον του στούντιο που δημιούργησε τη σειρά BioShock. Σε μια δημοσίευση του αφεντικού της Irrational Games, Κεν Λεβίν, στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας αναφέρονται όλοι οι λόγοι για τους οποίους το στούντιο κατεβάζει ρολά μια για πάντα. Όχι, δεν είναι οι λίγες πωλήσεις του BioShock Infinite –που προφανώς δεν είναι λίγες- ούτε ότι τους χτύπησε κάποιο πλήγμα ή η εφορία. Ο λόγος είναι καθαρά επειδή ο Λεβίν θέλει να αλλάξει κατεύθυνση ως προς

τα παιχνίδια που θέλει να αναπτύσσει.

Ο Λεβίν λοιπόν θα πάρει 15 μόλις άτομα από την Irrational Games, απολύοντας όλους τους υπόλοιπους, και θα μεταφερθεί σε ένα νέο στούντιο μέσα στη Take-Two (ο όμιλος των 2K Games και Rockstar). Αυτό γίνεται γιατί θέλει «να επικεντρωθεί σε μια μικρότερη ομάδα με πιο άμεση επικοινωνία με τους gamers» και «να δημιουργούν παιχνίδια με κύριο χαρακτηριστικό τους το σενάριο, για τους σκληροπυρηνικούς gamers τα οποία θα μπορούν να παιχτούν ξανά και ξανά.» Επίσης, αναφέρει πως θα επικεντρωθεί αποκλειστικά στην ψηφιακή διανομή των παιχνιδιών του, γιατί αυτό του δίνει περισσότερη ευκολία στην άμεση επικοινωνία και σχέση με τους φαν.

Έτσι λοιπόν το τελευταίο project της Irrational Games είναι το δεύτερο επεισόδιο του Burial at Sea DLC για το BioShock Infinite, το οποίο κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου.

The post Το στούντιο του BioShock κατεβάζει ρολά! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα