Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes

Σε περίπτωση που δεν ξέρετε τι εστί Infinity, να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται ουσιαστικά για ένα «γεφύρωμα» του αληθινού κόσμου με τον ψηφιακό: υπάρχει ένα αληθινό, πλαστικό παιχνίδι με τη μορφή του ήρωα, το οποίο «κουμπώνει» πάνω σε μια βάση, η οποία συνδέεται με την κονσόλα. Η φιγούρα ξεκλειδώνει έτσι τον αντίστοιχο ήρωα μέσα στο game. Είναι ένα εφετζίδικο τέχνασμα, ιδιαίτερα αποτελεσματικό στις μικρές ηλικίες. Και ιδιαίτερα αποτελεσματικό στα έσοδα της εταιρείας, φυσικά. Το τελευταίο

πακέτο της σειράς με τίτλο Marvel Super Heroes, ρίχνει στο μεγάλο καζάνι με τους διάφορους ήρωες, την παρέα των Avengers, τον Spidey και τους Guardians of the Galaxy (I AM GROOT!)

Το gameplay του παιχνιδιού είναι πολύ απλό, καθώς πρόκειται για ένα third-person action με αποστολές: ο ήρωάς μας τρέχει, πηδάει και επιτίθεται στους εχθρούς, είτε με απλές επιθέσεις, είτε με super attacks. Τα γραφικά είναι μάλλον απλά, ο δείκτης δυσκολίας χαμηλός. Το Infinity: Disney 2 πλέον εστιάζει στο Marvel Universe (αν και μπορείτε να μεταφέρετε τα παιχνίδια και τους ήρωες από το Infinity 1.0 χωρίς πρόβλημα) και οι χαρακτήρες είναι καλοφτιαγμένοι και, το κυριότερο, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ τους. Ο Iron Man πετάει και ρίχνει ακτίνες, ο Hulk δίνει την αίσθηση του κτήνους που διαλύει τα πάντα με μια απλή γροθιά, ο Spiderman μετακινείται με ιστούς, κ.λπ. Όσο προχωράτε στις διάφορες περιπέτειες, κερδίζετε επίπεδα και skill points τα οποία επενδύετε σε ένα όμορφο skill tree για να ξεκλειδώσετε διάφορες ικανότητες. Τα τρία πρώτα Playsets με περιπέτειες ασχολούνται με Avengers, Spiderman και Guardians of the Galaxy. Φυσικά υπάρχουν ήρωες από οτιδήποτε Disney, από Ντόναλντ και Μίκυ, μέχρι τους Απίθανους, το Frozen, ακόμα και τον αγαπημένο μου Jack Skellington. Υπάρχει αρκετό περιεχόμενο στο Infinity, πολλές περιπέτειες και unlockables, ενώ το Toy Box μας επιτρέπει να φτιάξουμε τις δικές μας πίστες, αν και το interface δεν είναι τόσο φιλικό και εύχρηστο. Σε γενικά πλαίσια, το μεγάλο μειονέκτημα του Infinity 2.0 είναι πως δεν είναι τόσο γενναιόδωρο: το αρχικό starter pack έδινε τα βασικά μόνο και αν θέλατε να παίξετε κάποιον συγκεκριμένο ήρωα ή κάποια άλλη περιπέτεια, έπρεπε να αρχίσετε τις καταθέσεις (και δεν είναι μικροποσά). Ενδεικτικά πάντως, σε PS4 το πακέτο της Marvel που βλέπετε πιο κάτω, κοστίζει 59 EUR. Αν αρκεστείτε σε αυτό μόνο, είστε καλά… αν γλυκαθείτε και θέλετε να επεκταθείτε σε άλλους ήρωες και πακέτα, θα έχετε πρόβλημα!

Προσωπικά, έπαιξα το παιχνίδι σε PC και απέφυγα φιγούρες και βάσεις, ενώ έβαλα για τιμητικό tester να παίξει και ο 10χρονος ανιψιός μου με τον Hulk και τον Iron-Man. Περιττό να πω, περισσότερο ενθουσιάστηκε ο πιτσιρικάς- το gameplay είναι αρκετά αφελές και παιδαριώδες για να κρατήσει για πολλή ώρα κάποιον γηραιότερο gamer. Το Infinity: Disney 2 είναι μια πολύ ασφαλής και εγγυημένη λύση για να βάλετε έναν εκκολαπτόμενο gamer στο… άθλημα και με το Marvel Super Heroes μπορείτε να κάνετε και εισαγωγή στα Marvel. Προς Θεού, μην κάνετε ότι μερικοί ανεύθυνοι γονείς που βάζουν μικρά παιδιά να παίζουν Call of Duty και Grand Theft Auto, με το σκεπτικό ότι «εντάξει, εμένα ο γιόκας μου είναι άνδρας και δεν έχει πρόβλημα, θα μεγαλώσει γρήγορα». Ξεκινήστε το βλαστάρι σας με κάτι πιο ήρεμο, όπως ένα Infinity.

The post Disney Infinity 2.0 Marvel Super Heroes appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα