Έξι (6) παιχνίδια Evil Within (+goodies)

Φρικιαστική και απόκοσμη ατμόσφαιρα, κόσμος που διακρίνεται για τη λεπτομέρεια του και από μία διαρκή αίσθηση παραφροσύνης, τρομακτικοί εχθροί και μηχανισμοί του gameplay που λειτουργούν άψογα είναι τα στοιχεία που συνθέτουν το γαϊτανάκι του τρόμου που υπόσχεται το The Evil Within. Έτσι ξεκινάει η απολαυστική μας παρουσίαση του εκπληκτικού αυτού horror game που μπορείτε να διαβάσετε εδώ… αν θέλετε να δείτε κι εσείς από κοντά το Evil Within, μπορείτε να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας για να κερδίσετε ένα Evil Within.

Έχουμε τρία παιχνίδια

για PC και άλλα τρία για Xbox 360. Σημειώστε ότι έχουμε promo codes και όχι DVD δισκάκια (θα πρέπει να γίνουν download, αφού εξαργυρώσετε τον κωδικό που θα σας σταλεί). Όσον αφορά τα goodies (όχι, δεν κερνάμε chickies), έχουμε κάποιο bonus material που μπορούμε να δώσουμε για να κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικά τα πακέτα δώρων. Στα goodies συμπεριλαμβάνονται τρία soundtracks, δύο κάρτες κι ένα σημειωματάριο, τα οποία θα μοιραστούν οι έξι συνολικά νικητές. Ο διαγωνισμός θα λήξει την Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν από αυτό το άρθρο, στον ειδικό χώρο.

Για τη συμμετοχή σας, αρκεί ένα σχόλιο στο άρθρο (στα comments ακριβώς από κάτω) όπου θα μας ενημερώσετε για την έκδοση που προτιμάτε (PC ή XBOX 360). Μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα email (δεν φανερώνεται στο κοινό), για να μπορούμε να σας στείλουμε εκεί τον κωδικό. Το συνοδευτικό extra θα ανατεθεί στην τύχη σε κάθε νικητή. Όπως πάντα, ισχύουν οι όροι των διαγωνισμών του gameslife.gr. Ευχαριστούμε την IGE, τον επίσημο διανομέα του Evil Within στην Ελλάδα.

ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Εδώ θα ανακοινώσουμε τους νικητές (14 ΝΟΕ). Stay tuned!

The post Έξι (6) παιχνίδια Evil Within (+goodies) appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα