Arkham Knight. Έρχεται τον Ιούνιο μαζί με collector’s που τα σπάνε!

H Warner Bros. ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας για το πολυαναμενόμενο action/adventure Batman: Arkham Knight, το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στις 2 Ιουνίου 2015 στα Xbox One,

PlayStation 4 και PC. O τίτλος ήταν αρχικά να βγει στην αγορά μέσα στο φθινόπωρο της χρονιάς που διανύουμε, ωστόσο οι developers των Rocksteady Studios απαίτησαν περισσότερο χρόνο για να το ολοκληρώσουν 100%, για αυτό και η Warner δεν είχε άλλη επιλογή από το να μεταθέσει την κυκλοφορία του.

Εκτός όμως από την ανακοίνωση της ημερομηνίας του Batman: Arkham Knight, η Warner επιπλέον επιβεβαίωσε τα περιεχόμενα των δύο διαφορετικών συλλεκτικών εκδόσεων. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι υπεύθυνοι της Warner, η Batman: Arkham Knight Batmobile Edition που θα βγει αποκλειστικά σε Xbox One και PlayStation 4, θα περιλαμβάνει: ένα art book 80 σελίδων, στο οποίο θα απεικονίζονται τα concept σχέδια του Batman: Arkham Knight, με το παιχνίδι να έρχεται σε μία πολυτελή μεταλλική θήκη. Επίσης, οι fans του σκοτεινού ιππότη θα βρουν ένα limited edition comic της DC Comics, όπως επίσης και τρία αποκλειστικά character skins. Το καλύτερο βέβαια σας το αφήσαμε για το τέλος, καθώς οι τυχεροί gamers που θα αγοράσουν τη συλλεκτική έκδοση του Batman: Arkham Knight θα αποκτήσουν μία μοναδική ρέπλικα του Batmobile, που είμαστε σίγουροι ότι θα ξετρελάνει τους φανατικούς φίλους του μασκοφόρου εκδικητή. H τιμή της παραπάνω collector’s θα είναι λίγο τσιμπημένη, καθώς θα στοιχίζει περίπου 200 δολάρια. Ωστόσο, η Warner θα κυκλοφορήσει παράλληλα και την πιο οικονομική συλλεκτική (100 δολάρια): Arkham Knight Limited Edition, η οποία θα περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω , αλλά αντί για το Batmobile θα προσφέρει στους gamers ένα αγαλματίδιο του προστάτη του Gotham, Batman.

Μπορεί ο Ιούνιος να μας πέφτει λιγάκι μακριά, όμως είμαστε σίγουροι ότι οι developers των Rocksteady Studios μας ετοιμάζουν κάτι καλό που ενδεχομένως να ξεπεράσει σε ποιότητα τους προκατόχους του. Άλλωστε, όπως λέει και ο σοφός λαός: «το καλό πράγμα, αργεί να γίνει!»

The post Arkham Knight. Έρχεται τον Ιούνιο μαζί με collector’s που τα σπάνε! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα