Legend of Zelda: Breath of the Wild: Οι διαφορές ανάμεσα σε Switch και Wii U

Το Legend of Zelda: Breath of the Wild που θα κυκλοφορήσει μαζί με τη νέα κονσόλα Switch στις 3 Μαρτίου, είναι δικαιολογημένα αυτή τη στιγμή το game που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο hype. Αν και το νέο Zelda

game έχει συνδεθεί μοιραία με το Switch, γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει και στο Wii U, αποτελώντας ουσιαστικά το «κύκνειο άσμα» της παλαιότερης κονσόλας της ιαπωνικής εταιρείας. Όπως έγινε γνωστό οι δύο εκδόσεις θα είναι διαφορετικές, καθώς η Switch version θα τρέχει σε ανάλυση 900p (όταν το Switch θα βρίσκεται σε TV mode), ενώ το Wii U θα κάνει rendering στα 720p.

Επιπλέον, η έκδοση του Breath of the Wild στο Switch θα προσφέρει ήχους περιβάλλοντος υψηλότερης ποιότητας, με τους υπευθύνους της Nintendo να τονίζουν ότι οι φυσικοί ήχοι (όπως είναι το περπάτημα, η ροή του νερού κ.ά) θα είναι πιο ρεαλιστικοί και θα εμπλουτίζουν το feeling ελευθερίας που θα προσφέρει το νέο Zelda game. Από εκεί και πέρα δεν θα υπάρχουν άλλες σημαντικές διαφορές, με εξαίρεση το διαφορετικό User Interface και ότι το Switch θα κυκλοφορήσει σε Special και Master Editions που θα περιλαμβάνουν physical collectibles. Τουλάχιστον αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι και οι δύο versions θα τρέχουν στα 30 fps, αν κα η απόδοση του παιχνιδιού στο Wii U σίγουρα θα αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό.

The post Legend of Zelda: Breath of the Wild: Οι διαφορές ανάμεσα σε Switch και Wii U appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα