Τι θα παίξουμε το Σαββατοκύριακο; 4/8-2-2013

Ο τρόμος επιστρέφει (;) με το Dead Space 3

Μια ξεχασμένη στήλη επιστρέφει δυναμικά στο video-games24 αυτή την εβδομάδα. Μέσα από το "Εβδομαδιαίο Editorial" μας θα μπορούμε κάθε Παρασκευή να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση την εβδομάδας που μας πέρασε όσον αφορά τις ειδήσεις αλλά και τις κυκλοφορίες που είχαμε, σημαντικές και μη.

Η Gaming βιομηχανία συνεχίζει να κινείτε σε πολύ χαλαρούς

ρυθμούς, με τις κυκλοφορίες αυτής την εβδομάδος να μπορούν να μετρηθούν στα δάχτυλα του ενός χεριού. Και όταν τα μισά παιχνίδια από αυτά είναι απλά αργοπορημένες κυκλοφορίες σε άλλες κονσόλες τότε τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από χαλαρά. Ευτυχώς κάθε εβδομάδα έχουμε και από μια δυνατή κυκλοφορία και έτσι μπορούμε να ασχοληθούμε με κάτι. Σειρά αυτή την εβδομάδα έχει η EA με την κυκλοφορία του Dead Space 3 για PS3, Xbox 360 και PC. Πολλά έχουν ακουστεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες σχετικά με την στροφή προς την Action κατεύθυνση που κάνει η σειρά. Φαινόμενο αρκετά συχνό τα τελευταία χρόνια με πρόσφατο παράδειγμα την σειρά Resident Evil. Εκτός της νέας περιπέτειας του Isaac, σήμερα έχουμε την κυκλοφορία του Sonic All Stars Racing Transformed για 3DS και PC και ορισμένων ακόμα παιχνιδιών τα οποία μπορείτε να δείτε στο τέλος αυτού του άρθρου αλλά και στο σχετικό video που ετοιμάσαμε για εσάς.

Στο καθαρά ειδησιογραφικό κομμάτι τώρα οι φήμες για την νέα γενιά είχαν και πάλι την τιμητική τους. Επίσης αυτή την εβδομάδα είχαμε και την επίσημη ανακοίνωση του Witcher 3: Wild Hunt το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2014 σε PC και στην νέα γενιά κονσολών. Θα είναι και στα δύο νέα μηχανήματα; Θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες αφού η CD Project δεν ανακοίνωσε τίποτα άλλο. Οι ειδήσεις όμως που κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν οι πιο σημαντικές είχαν να κάνουν σχέση με την κυκλοφορία των Ninja Gaiden 3: Razor Edge και Rayman Legends σε PS3 και Xbox 360. Απώλειες πολύ σοβαρές για την Nintendo, αφού μέχρι πριν λίγα εικοσιτετράωρα αποτελούσαν αποκλειστικότητες του Wii U. Βέβαια οι παραπάνω κινήσεις ήταν απόλυτα φυσιολογικές καθώς το Wii U έχεις σαφώς μικρότερη εγκατεστημένη βάση στην αγορά από ότι τα PS3 και Xbox 360 και οι εταιρίες θα έχουν σαφώς μεγαλύτερα κέρδη με την Multi-platform τακτική. Αυτά για αυτή την εβδομάδα, ακολουθεί η λίστα αλλά και το video με τις κυκλοφορίες για αυτή την εβδομάδα.

{youtube}qaR2_yT0MY{/youtube}

The Elder Of Scrolls: Skyrim - Dragonborn - 6/2/2013Botanicula PC - 8/2/2013Dead Space 3 PS3, Xbox 360, PC - 8/2/2013Fist of the North Star: Ken's Rage 2 PS3/ Xbox 360 - 8/2/2013Sonic All Stars Racing Transformed 3DS - 8/2/2013Epic Mickey The Power Of Two PC - 8/2/2013

Καλό Σαββατοκύριακο!

Άκης Μαύρος
Keywords
Τυχαία Θέματα