Τα σχέδια της Microsoft για τα events κυκλοφορίας του Xbox One

Ζωντανό streaming των εορτασμών σε Spike TV, Xbox.com και Xbox Live

H Microsoft έδωσε πληροφορίες για τα σχέδιά της όσον αφορά το παγκόσμιο event κυκλοφορίας του Xbox One στις 22 Νοεμβρίου.

''Σήμερα, προσκαλούμε εκατομμύρια υποστηρικτές του Xbox

ανά τον κόσμο να γιορτάσουν μαζί μας την κυκλοφορία του Xbox One, ξεκινώντας στις 21 Νοεμβρίου ενώ μετράμε αντίστροφα τις τελευταίες ώρες για την κυκλοφορία του'', είπε ο Yusuf Mehdi, υποδιευθυντής μάρκετινγκ και στρατηγικής της Microsoft. ''Το Xbox One θα είναι η μεγαλύτερη κυκλοφορία στην ιστορία του Xbox και ανυπομονούμε να γιορτάσουμε με τους υποστηρικτές μας'', συμπλήρωσε ο Mehdi.

Tα events κυκλοφορίας που θα πραγματοποιηθούν ανά τον κόσμο θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω streaming από Spike TV, Xbox.com και Xbox Live, ξεκινώντας από τις 22 Νοεμβρίου στις 3 π.μ. ώρα Ελλάδος (21 Νοεμβρίου 8 μ.μ. στην Αμερική). Σύμφωνα με τον τύπο, περισσότερα από 10.000 καταστήματα λιανικής σε Σίντνεϊ, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες και όχι μόνο θα ανοίξουν τις πόρτες τους στις 00:01 στις 22 Νοεμβρίου. Η Microsoft υποσχέθηκε στους εμπορικούς συνεργάτες τις πολλές δραστηριότητες και giveaways.

Μάλιστα, σε έξι επιλεγμένα καταστήματα της Microsoft οι προσκεκλημένοι θα κλιθούν να αποδείξουν το ταλέντο τους στο gaming στα τουρνουά ''Killer Instict'' που θα υπάρξουν με έπαθλο το ''Απόλυτο Xbox One Gaming σπίτι'', που θα περιλαμβάνει την κονσόλα, όλους του τίτλους που θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα με αυτή, ένα χρόνο δωρεάν Gold συνδρομή στο Xbox Live κι ένα ταξίδι στο Jacksonville της Φλόριντα για την συμμετοχή στους τελικούς του τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα