Πληροφορίες για τα DLC και το Multiplayer του Pokemon Mystery Dungeon: ...

Δωρεάν το DLC ''Poke Forest'' τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας

H Nintendo έδωσε πληροφορίες για τα DLC και τις Multiplayer λειτουργίες που θα υπάρχουν στον επερχόμενο τίτλο Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity για το 3DS.

DLC's θα γίνονται διαθέσιμα στο

Nintendo eShop σε ''κανονική βάση'' ξεκινόντας από την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου στις 24 Μαρτίου στην Αμερική και θα προσφέρουν νέα Pokemon, dungeons και items. To πρώτο DLC, Poke Forest, θα διατεθεί μαζί με το λανσάρισμα του τίτλου εντελώς δωρεάν έως τις 30 Απριλίου. Τρία επιπλέον Dungeons θα είναι διαθέσιμα για αγορά στην κυκλοφορία του Mystery Dungeon. Επιπλέον υλικό θα δωθεί μέσα στον Απρίλιο.

Το Gates to Infinity θα προσφέρει επίσης το local Multiplayer Companion Mode σαν προσθήκη στο single-player Hero Mode. Oι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να εξερευνήσουν τα dungeons μαζί, να συλλέξουν items και experience points τα οποία μεταφέρονται και στο Hero Mode. Επίσης θα μπορούν να κάνουν tag μεταξύ τους μέσω του StreetPass, κίνηση που θα επιτρέπει την αναζοωγόνηση των ''πεσόντων'' στην μάχη Pokemon με την χρήση των Revive Seeds.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του Pokemon Mystery Dungeon: Gates to Infinity στην Ευρώπη δεν υπάρχει προς το παρών.

Παρακολουθείστε παρακάτω το Trailer του τίτλου:

{youtube}oS787WO3qTA{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα