Όλες οι ειδήσεις από το τελευταίο Nintendo Direct

Νέο Yoshi's Island, νέο Zelda και ότι άλλο ειπώθηκε στο σημερινό Nintendo Direct

Άλλο ένα Nintendo Direct έφτασε στο τέλος φέρνοντας αρκετές νέες πληροφορίες για τίτλους που περιμένουμε τους επόμενους μήνες αλλά και νέους τίτλους για τις κονσόλες της Nintendo. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

3DS News

Στην παρουσίαση είδαμε

μερικές νέες πληροφορίες για το Mario Golf: World Tour όπως ότι θα περιέχει real-time multiplayer matches απέναντι σε παίκτες από όλο τον κόσμο κάτι το οποίο είχαμε συναντήσει και στο Mario Kart 7. Το Mario Golf: World Tour θα κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι.

{youtube}CVQ3h41vCkU{/youtube}

Έναν νέο τίτλο Zelda ανακοίνωσε η Nintendo ο οποίος θα είναι Sequel του Zelda: Link to Past. Ο τίτλος επιτρέπει στον Link να γίνεται ζωγραφιά και να περνάει έτσι από διάφορα εμπόδια που θα του κλείνουν το δρόμο. Η κυκλοφορία του νέου Zelda game ορίστηκε για τη φετινή εορταστική περίοδο.

{youtube}6oaS9yBGbmU{/youtube}

Επίσης παρουσιάστηκε και ένα νέο trailer για το Mario and Luigi: Dream Team αλλά και η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 12 Ιουλίου στην Ευρώπη.

{youtube}OS8u0yGFeE8{/youtube}

Ένα νέο Mario Party έρχεται στο 3DS μέσα στον χειμώνα και θα περιλαμβάνει 81 minigames με μερικά από αυτά να χρειάζονται τις AR cards του 3DS.

{youtube}g1hAHt-JI9o{/youtube}

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε το τρίτο μέρος της σειράς Yoshi Island το οποίο θα κάνει την εμφάνιση του στο 3DS. Παραπάνω πληροφορίες όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν δόθηκαν.

{youtube}7xFTtM8IgEY{/youtube}

Νέα είχαμε και από το Donkey Kong Country Returns 3D αφού ανακοινώθηκε πως θα έχει Easy mode για αυτούς που τα βρήκαν δύσκολα με την έκδοση του Wii. Επίσης θα περιλαμβάνει 8 νέα επίπεδα μετά το πέρας των κλασικών και θα κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές σε φυσική και ψηφιακή έκδοση στις 24 Μαΐου.

{youtube}7M0iQ8E-ico{/youtube}

Η "Ευρωπαϊκή βιβλιοθήκη" του 3DS θα γίνει πιο πλούσια στον τομέα των JRPG αφού ανακοινώθηκε πως το Bravely Default: Flying Fairy θα έρθει και στα μέρη μας μέσα στο 2013. Μέσα στον επόμενο χρόνο θα κυκλοφορήσει επίσης και το τρίτο μέρος της σειράς Professor Layton, το Professor Layton and the Azran Legacy.

{youtube}6HO_uabrY3o{/youtube}

Κατά την διάρκεια του σημερινού Nintendo Direct ο Ιαπωνικός κολοσσός έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο trailer για το Lego City Undercover: The Chase Begins. Ο τίτλος κυκλοφορεί στις 26 Απριλίου αποκλειστικά για το 3DS.

{youtube}_aGM8kPJcgU{/youtube}

Νέο υλικό είχαμε και για το Animal Crossing: New Leaf. Ο τίτλος θα μας δίνει την δυνατότητα να επισκεφτούμε πόλεις από άλλους παίχτες. Επίσης ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη και μια συλλεκτική έκδοση του του 3DS ντυμένο στα χρώματα του Animal Crossing: New Leaf. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουνίου.

Τέλος, ανακοινώθηκαν τρία παιχνίδια από το Studio Level-5 τα οποία θα κυκλοφορήσουν στο 3DS eShop. Οι τίτλοι είναι οι West: Starship Damprey, το Bugs vs Tanks και το Attack of the Friday Monsters: A Tokyo Tale.

{source}

{/source}

Wii U News

Μπορεί το 3DS να είναι την τιμητική του στο σημερινό Nintendo Direct, αλλά υπήρξαν και ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις για το Wii U. Η πιο σημαντική ανακοίνωση ήταν το EarthBound (Mother 2) το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσω της Wii U Virtual Console μέσα στη χρονιά. Ο τίτλος είχε κυκλοφορήσει αρχικά στο SNES το 1995, αλλά όχι στην Ευρώπη.

Στην συνέχεια ο Satoru Iwata αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο τεράστιο DLC που θα κυκλοφορήσει για το New Super Mario Bros. U, το New Super Luigi U, το οποίο και θα προσφέρει 82 αναβαθμισμένες πίστες και μία νέα περιπέτεια που θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης, ο πρόεδρος της Nintendo αναφέρθηκε και στο Game & Wario. Το μόνο που έγινε γνωστό είναι πως θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου. Η Nintendo ανακοίνωσε ένα ακόμα ένα Pikmin, για το Pikmin 3, που ονομάζεται Winged Pikmin. Το Pikmin 3 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Wii U στις 4 Αυγούστου.

Τέλος, η Nintendo ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσουν κλασσικοί τίτλου από το Game Boy Advance στη Virtual Console. Τους τίλους μπορείτε να τους παρακολουθήσετε μέσα από τους παρακάτω players:

{youtube}ydanubpkmBU{/youtube}

{youtube}mSd6pWxq_ts{/youtube}

{youtube}OCEOBlyUdqY{/youtube}

{youtube}EJu3ibECFA4{/youtube}

{youtube}guhKPLS9WD0{/youtube}

{youtube}HgbhYHj1bx8{/youtube}

{youtube}FAuqvTFbosc{/youtube}

Αυτά ήταν όσο ειπώθηκαν στο σημερινό Nintendo Direct. Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση μπορείτε να το κάνετε μέσα από τον παρακάτω player:

{youtube}T-_1nQC_afE{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα