Ο Fumito Ueda λυπάται πολύ για την καθυστέρηση του The Last Guardian

Αλλά ακόμα δεν έχουμε τίποτα νεότερο.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Edge ο Fumito Ueda, ο εγκέφαλος πίσω από τα κλασσικά αγαπημένα Ico και Shadow of the Colossus, είπε πως πραγματικά λυπάται για την μεγάλη αναμονή των fans για το The Last Guardian.

Στην συνέντευξη ο Ueda είπε χαρακτηριστικά "Πάνω απ' όλα λυπάμαι πολύ για

το γεγονός ότι για διάφορους λόγους, έχω κάνει το κοινό μου να περιμένει για τόσο πολύ καιρό". Ο Ueda έφυγε από τη Sony πριν 2 χρόνια, αλλά συνεχίζει να δουλεύει μαζί τους σαν ανεξάρτητος developer και έρχεται τακτικά στα γραφεία της Sony Japan στο Tokyo. Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι θα του άρεσε πολύ εκτός από video games να ασχοληθεί με την τέχνη. Αν κρίνουμε από τις προηγούμενες δουλειές του, μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα.

Το εν λόγω παιχνίδι αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην E3 του 2009 για το PlayStation 3, αλλά πλέον όσο το είδατε εσείς άλλο τόσο το είδαμε κι εμείς. Εντάξει, δεν είναι πλέον μυστικό ότι το παιχνίδι έχει κολλήσει σε Development Hell, αφού και η ομάδα παραδέχτηκε ότι αποκάλυψαν το παιχνίδι όταν το μόνο που είχαν να δείξουν ήταν ένα concept art. Βέβαια τώρα τελευταία έχουν κυκλοφορήσει οι φήμες ότι το παιχνίδι έχει μετακινηθεί πλέον στο PS4, ενώ ο ίδιος ο Shuhei Yoshida είπε πρόσφατα ότι "δεν θυμόταν" αν την τελευταία φορά που έπαιξε το παιχνίδι ήταν σε PS3 ή σε PS4. Πάντως ένα είναι σίγουρο: το παιχνίδι ΔΕΝ έχει πεθάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα