Νεότερα για το Batman: Arkham Origins

Περισσότερα νέα για τον τίτλο


Απ' ότι φαίνεται τα νέα για το πολυαναμενόμενο Batman: Arkham Origins πέφτουν βροχή αυτές τις μέρες. Δύο ειδήσεις είχαμε σήμερα που αφορούν τον τίτλο. Πρώτον, διαψεύστηκε η είδηση που είχε δημοσιεύσει το περιοδικό NAG πριν κάποιο καιρό που

ήθελε τη "φωνή" του Σκοτεινού Ιππότη να αλλάζει. Ο Kevin Conroy (που έχει ενσαρκώσει τον Batman στα άλλα 2 Arkham παιχνίδια, καθώς και στο Injustice και σε διάφορα anime) θα επιστρέψει για άλλη μια φορά να δανείσει τη φωνή του, όπως δήλωσε στην έκθεση Comic-Con, που έγινε στο Dallas. Ο ταυτισμένος πλέον με το χαρακτήρα, ηθοποιός ανήγγειλε μόλις ανέβηκε στο πάνελ: "Eίμαι η εκδίκηση. Είμαι η νύχτα. Είμαι ο Batman" για να δώσει μια γεύση στους οπαδούς, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως ήδη δουλεύει εδώ και 10 μήνες στο Arkham Origins.

Το δεύτερο νέο αφορά μια εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα για προπαραγγελίες απ' το Amazon, που δείχνουν ότι ο Deathstroke θα είναι playable χαρακτήρας σε pre-order DLC δίνοντας πνοή χαράς σε απανταχού οπαδούς του διάσημου "κακού", χωρίς να δίνονται περισσότερες πληροφορίες για το είδος του DLC και τι ακριβώς θα είναι.

Και μην ξεχνάμε, σήμερα περιμένουμε και το πρώτο official trailer του παιχνιδιού, όπως μας έχουν προϊδεάσει εδώ και μέρες απ' τη σελίδα του Facebook, η Warner Bros Interactive Entertainment.

Keywords
Τυχαία Θέματα