Απολύσεις στη Square Enix Europe

Περικοπές στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της εταιρίας

H Square Enix αναμένεται να προβεί σε περικοπές προσωπικού, με τους εργαζομένους στη Βρετανία να βρίσκονται, ύστερα από επιβεβαίωση, ανάμεσα σε εκείνους που θα επηρεαστούν.

''Εξετάζουμε τις δραστηριότητές μας στην Ευρώπη για να εξασφαλίσουμε το ότι έχουμε τη σωστή δομή, το περιεχόμενο και τις ικανότητες για να αλλάξουμε το τοπίο της ψυχαγωγίας'', δήλωσε

η εκδότρια εταιρία. ''Αναμένουμε αλλαγές στα γραφεία του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίες αναμένεται να επηρεάσουν το προσωπικό. Θα σας ενημερώσουμε όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, αλλά προτεραιότητά μας τώρα είναι οι άνθρωποι μέσα στην επιχείρηση''.

Τον προηγούμενο μήνα η εταιρία αναθεώρησε αρνητικά τις προβλέψεις της για τα κέρδη του οικονομικού έτους 2013 που ολοκληρώθηκε στις 31 Μαρτίου, επικαλούμενη της ''αργές πωλήσεις'' σπουδαίων τίτλων σε κονσόλες σε Αμερική κι Ευρώπη.

Παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα, στα γραφεία του Ηνωμένου Βασιλείου επιτεύχθηκαν οι στόχοι των τελευταίων δώδεκα μηνών. Το Hitman: Absolution ήταν το πέμπτο καλύτερο παιχνίδι σε πωλήσεις το 2012, ενώ το Tomb Raider είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι σε πωλήσεις στο Ηνωμένο βασίλειο μέχρι στιγμής φέτος. Επιπλέον, το Sleeping Dogs αποδείχτηκε το πιο επιτυχημένο νέο IP του προηγούμενο έτους, ξεπερνώντας το Dishonored.

Keywords
Τυχαία Θέματα