Pokemon X & Y: Οι εξελίξεις ''Mega'' και τρία νέα Pokemon

Όλες οι πληροφορίες από το τελευταίο τεύχος του CoroCoro

Σελίδες του ιαπωνικού περιοδικού CoroCoro δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο και το φως της δημοσιότητας είδαν νέες πληροφορίες για τις Pokemon X & Y. Αρχικά, αποκαλύφθηκαν τρία ακόμη Pokemon. To Meekuru τύπου Grass και προηγούμενη μορφή το Gogoat, το Dedenne, τρωκτικό και τύπου Electric/Fairy

και το Horubii, λαγός και τύπου Normal. Τα ονόματά τους, πιθανότατα, είναι τα ιαπωνικά και σύντομα θα μάθουμε τα ευρωπαϊκά τους.

Ύστερα, η κυριότερη είδηση που αλλάζει αρκετά δεδομένα στις εξελίξεις των Pokemon είναι το νέο είδος εξέλιξης. Η ''Mega'' εξέλιξη, όπως λέγεται, θα πραγματοποιείται μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία, άγνωστη ως ώρας, και τα πρώτα Pokemon που ανακοινώθηκαν ως Mega εξελίξεις είναι τα MegaBlaziken, MegaAbsol, MegaMawile, MegaMewtwo, MegaLucario και MegaAmpharos. Όλα έχουν μπροστά τη λέξη Mega και διαφέρουν εν μέρη σε abilities και τύπους από τα original Pokemon.

Επίσης, αποκαλύφθηκε η περιοχή Super Training και νέα χαρακτήρας. Η Gym Leader Koruni, η οποία ''κρατάει το κλειδί στη κατανόηση της Mega εξέλιξης''.

Περιμένουμε στο άμεσο μέλλον επίσημες ανακοινώσεις, ονομασίες και επεξηγήσεις σε ότι αφορά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

{gallery}2013_Games/Pokemon_X_Y/Coro_08_08{/gallery}

Keywords
Τυχαία Θέματα