Kingdom Hearts 3: Έρχεται νέο video

Νέες πληροφορίες έρχονται

Ο director των Final Fantasy XV και Kingdom Hearts 3, Tetsuya Nomura, επιβεβαίωσε σήμερα ότι στο επόμενο "Conversation with Creators" βίντεο του PlayStation 4 θα συζητήσει για το επόμενο Kingdom Hearts. Σε ένα μήνυμα στη σελίδα της Play Community της Playstation Japan

δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν μεν πολλά πράγματα για να αποκαλυφθούν, αλλά έχει πει ό,τι μπορούσε σχετικά με το παιχνίδι. Τέλειωσε με το ότι οι fans θα απολαύσουν τη συνέντευξή του μαζί με το καινούργιο βίντεο που θα αποκαλυφθεί στο event αυτού του μήνα.

Με το event, πιθανόν να εννοεί την D23 Expo Japan όπου στις 14 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ένα Kingdom Hearts stage event. Λέτε να μας ανακοινώσει επιτέλους και επίσημα το 2.5 HD ReMIX; Ας ελπίσουμε.

UPDATE: Ο Nomura-san ενημέρωσε ότι στο event θα ανακοινώσουν και κάτι άσχετο με το Kingdom Hearts 3 λέγοντας ότι "Το Kingdom Hearts 3 το ανακοινώσαμε στην Ε3, δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε δεύτερη φορά το ίδιο παιχνίδι. Αντί αυτού, θα ανακοινώσουμε κάτι άλλο το οποίο θα δείτε σύντομα". Τέτοια λέγε μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα