Το μοιραίο χτύπημα που στοίχισε τη ζωή σε 29χρονο μποξέρ – Ήταν ο πρώτος του επαγγελματικός αγώνας

Σοκ έχει προκαλέσει στον χώρο της πυγμαχίας ο θάνατος ενός 29χρονου μποξέρ που έπεσε νεκρός από χτύπημα στον πρώτο του επαγγελματικό αγώνα στη Βρετανία!

Ο Sherif Lawal έπεσε κάτω από ένα χτύπημα στο κεφάλι από τον Malam Varela στον τέταρτο γύρο ενός προγραμματισμένου αγώνα μεσαίων βαρών -συνολικά έξι γύρων- την Κυριακή (12/05) στο Harrow Leisure Centre.

Ο μποξέρ κατέρρευσε στη μέση του ρινγκ με τον διαιτητή να ακυρώνει τον γύρο για να επιτρέψει στους τραυματιοφορείς να φροντίσουν τον 29χρονου που έχει πέσει αναίσθητος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της The Sun,

παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν επί 20 λεπτά, δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ένας θεατής που υπήρξε μάρτυρας του περιστατικού είπε: «Είναι απίστευτα λυπηρό. Αυτό ήταν το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας – πέθανε ενώ κυνηγούσε το όνειρό του. Οι γιατροί έφτασαν και προσπαθούσαν να τον επαναφέρουν για περίπου 20 λεπτά, κάνοντάς του ΚΑΡΠΑ με χρήση απινιδωτή. Όλοι είχαμε πάθει σοκ. Πρόκειται για μία πολύ σπάνια περίπτωση καθώς λαμβάνεται κάθε μέριμνα για την ασφάλεια των μποξέρ, αλλά σε ένα άθλημα όπως η πυγμαχία συμβαίνουν τέτοια περιστασιακά. Ωστόσο, αυτό δεν το κάνει το γεγονός λιγότερο τραγικό».

«Το Βρετανικό Συμβούλιο Ελέγχου Πυγμαχίας στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Sherifdeen Lawal μετά τον τραγικό θάνατό του» στον πρώτο επαγγελματικό αγώνα πυγμαχίας του την Κυριακή, όπως έγραψε στην πλατφόρμα Χ.

«Οι σκέψεις όλων όσων ασχολούνται με την Πυγμαχία στη Μεγάλη Βρετανία είναι μαζί τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Keywords
Τυχαία Θέματα