ΗΠΑ: Ο Τραμπ κατακεραυνώνει τον Μπάιντεν: «Ειναι εντελώς ηλίθιος. Όλος ο κόσμος γελάει μαζί του»

Μεταξύ των εμφανίσεών του στο δικαστήριο, ο Ντόναλντ Τραμπ πήγε  το Σάββατο στην ακτή του Τζέρσεϊ, όπου κατηγόρησε επανειλημμένα τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για τις ποινικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Την ώρα που οι επικρατέστεροι υποψήφιοι ετοιμάζονται να αναμετρηθούν στις εκλογές του Νοεμβρίου, ο Ντόναλντ Τραμπ σύμφωνα με το Associated Press, αποκάλεσε την υπόθεση των

κρυφών χρημάτων του στη Νέα Υόρκη «δίκη επίδειξης του Μπάιντεν».

«Όλος ο κόσμος γελάει μαζί του»

Κατακεραυνώνοντας τον Δημοκρατικό πρόεδρο ως «εντελώς ηλίθιο», ο Τραμπ ενώπιον ενός πλήθους δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων χαρακτήρισε επανειλημμένα τις υποθέσεις εναντίον του ως πολιτικά υποκινούμενες και χρονικά προσδιορισμένες ώστε να πλήξουν την ικανότητά του να κάνει προεκλογική εκστρατεία.

«Είναι ένας ηλίθιος. Δεν είναι έξυπνος άνθρωπος». Όλος ο κόσμος γελάει μαζί του», είπε ο Τραμπ για τον Μπάιντεν.

«Όλες αυτές οι διώξεις συμβαίνουν μόνο και μόνο επειδή κατεβαίνω για πρόεδρος. Αν δεν προηγούμουν με μεγάλη διαφορά στις δημοσκοπήσεις και δεν ήμουν υποψήφιος για την προεδρία, δεν θα με κυνηγούσαν. Θα ήμουν στο Παλμ Μπιτς. Θα ταξίδευα σε όλο τον κόσμο», είπε ο Τραμπ, ενώ μίλησε ξανά για τα ψεύδη, όπως είπε,στις εκλογές του 2020 που έχασε από τον Μπάιντεν.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας, ο Τραμπ πέταξε χιλιοειπωμένες ατάκες για τα σύνορα, τους ανεμόμυλους και τα ηλεκτρικά οχήματα, την Κίνα και τους μετανάστες. Και συνέκρινε τον εαυτό του με τον διαβόητο γκάνγκστερ Αλ Καπόνε, κάτι που έχει γίνει ένα συνηθισμένο κομμάτι στην προεκλογική εκστρατεία.

«Ο Αλ Καπόνε ήταν τόσο κακός που αν πήγαινες για δείπνο μαζί του και δεν του άρεσες, θα ήσουν νεκρός το επόμενο πρωί. Και μου απαγγέλθηκαν περισσότερες κατηγορίες από αυτόν», είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα