Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Από το ζενίθ στο ναδίρ ο Κώστας Σλούκας. Από την εκπληκτική εμφάνιση στο Game 2 των playoffs της Euroleague με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στους 0 πόντους στο Game 3.

Κακή εμφάνιση από τον Σλούκα, που δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα

του στο Game 3.

Ο διεθνής άσος έμεινε άποντος στο τρίτο παιχνίδι της σειράς με τους Ισραηλινούς, έχοντας 0 πόντους, με 0/1 δίποντα και 0/2 τρίποντα, με τον γκαρντ του Τριφυλλιού να έχει επίσης 4 ριμπάουντ (2 αμυντικά, 2 επιθετικά), 3 ασίστ και 1 λάθος σε 20:19 λεπτά.

Πάλι κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μένει άποντος ο Σλούκας μετά το 2019 και συγκεκριμένα από τις 30 Οκτωβρίου (30/10/2019), όταν είχε 0 πόντους ως παίκτης της Φενερμπαχτσέ σε έναν αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την κανονική διάρκεια της Euroleague. Η κακή εμφάνιση του Ελληνα γκάρντ στο αποψινό παιχνίδι δυσκόλεψε πάρα πολύ το έργο του Παναθηναϊκού, ο οποίος ηττήθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 85-83 και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όσον αφορά στην πρόκριση στο Final Four, καθώς οι Ισραηλινοί προηγούνται με 2-1 του Τριφυλλιού και έχουν στην έδρα τους το Game 4 της σειράς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μοιραίος παίκτης του Παναθηναϊκού στο Game 1, καθώς είχε κάνει το λάθος στην τελευταία κρίσιμη επίθεση του Τριφυλλιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα