Αυτός είναι ο γκαρντ που έχει «γυαλίσει» στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πέρασε στο Final Four του Βερολίνου και επέστρεψε στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες μετά από 12 χρόνια, διεκδικώντας το τρόπαιο της Euroleague, μετά από μία σπουδαία σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι πράσινοι είδαν τους Ισραηλινούς να τους βάζουν πολύ δύσκολα και να τους φέρνουν σε δεινή θέση, με τον Λορέντζο Μπράουν να είναι ο «μαέστρος»

της ομάδας του Όντεντ Κάτας. Ο Αμερικανός με ισπανικό διαβατήριο ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του λαού στη σειρά, έκανε απίθανα πράγματα και προκάλεσε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ο Μπράουν είναι ένας από τους κορυφαίους γκαρντ της Euroleague τα τελευταία χρόνια, όμως οι πράσινοι είχαν την ευκαιρία να τον δουν σε πέντε αγώνες και έχουν σχηματίσει μία εξαιρετική άποψη για την ικανότητα του τόσο στο σκοράρισμα όσο και στη δημιουργία.

Το συμβόλαιο και η Ρεάλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το όνομα του Μπράουν συζητιέται μέσα στην ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει συμβόλαιο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Παρόλα αυτά υπάρχουν προβλήματα και διάφορα σενάρια αν θα συνεχίσουν εκεί κάποιοι παίκτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τον θέλει η Ρεάλ Μαδρίτης λόγω ισπανικού διαβατηρίου, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι υπάρχουν και κάποιοι παίκτες που έχουν φτάσει σε μεγάλη ηλικία και αναμένεται να κρεμάσουν τα παπούτσια τους (Γιουλ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ρούντι Φερνάντεθ).

Keywords
Τυχαία Θέματα