Eurovision 2024: Η Ισραηλινή Έντεν Γκολάν δηλώνει περήφανη για την πατρίδα της – «Ντροπή σου»

Η Έντεν Γκολάν, η οποία διαγωνίζεται φέτος με το Ισραήλ στην Eurovision 2024, εν μέσω διαμαρτυριών για τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ευχαριστεί τους υποστηρικτές της με μια ανάρτηση στο Instagram ενόψει της αποψινής της εμφάνισης στον τελικό.

«Eίμαι περήφανη για το τραγούδι μας και τη σκληρή δουλειά που έχουμε βάλει σε αυτό. Περήφανη για τη χώρα μου και τους ανθρώπους μου», γράφει.

Τα σχόλια είναι ανάμεικτα,

καθώς διάφοροι φαν της από την πατρίδα της, την υποστηρίζουν ενώ κάποιοι την αποδοκίμασαν.

«Περήφανη για την πατρίδα σου; Ντροπή σου» της έγραψε ένας χρήστης, με το σχόλιο να συγκεντρώνει δεκάδες like.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EDEN GOLAN (@golaneden)

«Αισθάνομαι την αγάπη και την υποστήριξή σας, από χιλιόμετρα μακριά, τίποτα ή κανείς δεν μπορεί να με διαλύσει», συνεχίζει η τραγουδίστρια στην δημοσίευση της.

Παράλληλα, το BBC αναφέρει ότι 12.000 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και η ακτιβίστρια για το κλίμα Greta Thunberg, συμμετείχαν στη διαμαρτυρία υπέρ των Παλαιστινίων στο Μάλμε

Εν μέσω τρικυμίας, η ισραηλινή Έντεν Γκολάν, η οποία είχε ανεβάσει στο παρελθόν ένα βίντεο στο TikTok, δέχεται τώρα δεκάδες αρνητικά σχόλια, καθώς θεωρήθηκε ιδιαιτέρως εριστικό. Στο εν λόγω βίντεο, η τραγουδίστρια, έχει χρησιμοποιήσει έναν ήχο που λέει: «Αν δεν με συμπαθείς, οκ. Αλλά ξέρεις, μάζεψε το στόμα σου», ενώ έχει υιοθετήσει ένα «σκληρό» και ειρωνικό ύφος.

@golaneden_music♬ Watch your mouth – Female Rap

«Ξεκαβαλα λίγο», «Η πιο περιττή συμμετοχή στην ιστορία του διαγωνισμού», «Φεύγα», «Αέρα έχεις πάρει» είναι μόνο λίγα από τα σχόλια που έχεις γραφτεί στην ενότητα σχολιασμού κάτω από το βίντεο της.

Την υποστηρίζει ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου

Ο ακροδεξιός πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπέντζαμιν Νετανιάχου πρόσφατα σε δηλώσεις του είχε αναφέρει για την Έντεν Γκολάν: «Θα ήθελα να σου ευχηθώ καλή επιτυχία. Αλλά ξέρεις τι; Είσαι ήδη επιτυχημένη. Αυτό συμβαίνει επειδή διαγωνίζεσαι όχι μόνο στη Eurovision αλλά και ενάντια σε ένα άσχημο κύμα αντισημιτισμού, αντιστέκεσαι σε αυτό και εκπροσωπείς τιμητικά το κράτος του Ισραήλ. Καλή τύχη και να ξέρεις ότι όταν σε κοροϊδεύουν, θα σε επευφημούμε όλοι».

Παράλληλα, το BBC αναφέρει ότι 12.000 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και η ακτιβίστρια για το κλίμα Greta Thunberg, συμμετείχαν στη διαμαρτυρία υπέρ των Παλαιστινίων στο Μάλμε. Την τραγουδίστρια του Ισραήλ, συνοδεύουν για ασφάλεια δεκάδες αστυνομικοί, ώστε να πραγματοποιεί μετακινήσεις μεταξύ ξενοδοχείου και αρένας.

Keywords
Τυχαία Θέματα