Ζώης: Πανηγυρισμοί σε κηδεία από Σαμαρά

Με αφορμή το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, ο πρόεδρος του κόμματος «Νέα Μέρα» κ. Χρήστος Ζώης, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι «Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού ακούγονται σαν πανηγυρισμός σε κηδεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χρήστου Ζώη:

«Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού ακούγονται σαν πανηγυρισμός σε κηδεία. Λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις εφιαλτικές ανακοινώσεις για αύξηση του δείκτη της ανεργίας, το «ναυάγιο» της συγχώνευσης ΕΤΕEurobank,

την κατάρρευση των εσόδων στο πρώτο τρίμηνο και την ύφεση να αναμένεται και για το 2013 μεγαλύτερη απ’ ό,τι αρχικά είχε προβλεφθεί, κανείς δεν αντιλαμβάνεται γιατί ο κ. Πρωθυπουργός επέλεξε να απευθυνθεί στους Έλληνες με αυτό τον αισιόδοξο τόνο.

Ο ισχυρισμός του Πρωθυπουργού ότι «σε λίγο χρόνο, η Ελλάδα δεν θα εξαρτάται πια από Μνημόνια» μαρτυρά ότι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν: ή έχει επιλέξει την επικοινωνιακή διαχείριση και την απόδραση ή αδυνατεί να κατανοήσει και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Ό,τι και να συμβαίνει πάντως είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση στερείται σχεδιασμού για μια πραγματική ανασυγκρότηση της οικονομίας και του τόπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα