Ξέσπασμα Παπαδημούλη στο Twitter για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Σε… πολιτικό ξέσπασμα μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter επιδόθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τη σημερινή παραδοχή του Γιάννη Μιχελάκη ότι οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν με τον υπάρχοντα εκλογικό νόμο, καθώς και την αποκάλυψη των ημερομηνιών τους, στις 18 και στις 25 Μαϊου.

“ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με την

μεθόδευση για Ευρωεκλογές στον Β γύρο των εκλογών ΟΤΑ, επιβαρύνουν με εκατομμύρια € τους ετεροδημότες κ το κράτος.Πρόκληση!

Η Κυβέρνηση κουρελιάζει τον Νόμο 3852. Τρέμει την μαζική συμμετοχή,το χαστούκι της ευρωκάλπης στον Α γύρο και την δυναμική εν όψει Β γύρου.

Ο 3852/10 μιλά για “εκλογή των αρχών των ΟΤΑ την ίδια μέρα με τις Ευρωεκλογές”.Ο Α γύρος, εχει υψηλή συμμετοχή και συχνά είναι ο μοναδικός.

Η Κυβέρνηση τρέμει τις Ευρωεκλογές κ ποντάρει στην αποχή. Ο νόμος είναι σαφής:Ευρωεκλογές κ Α γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 25/5″, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα