Τσίπρας: Η κυβέρνηση ετοιμάζει ακόμα πιο σκληρά μέτρα για μετά τον Μάιο

Στο περιθώριο της παρουσίασης του ψηφοδελτίου των «Ενεργών Πολιτών» με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου, τον Ηλία Λυγερό, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δηλώσεις και τόνισε:

«Τρεις κάλπες, μία νίκη. Ο δήμος του Ηρακλείου πρέπει να αλλάξει εποχή. Οι Ηρακλειώτες έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν ξανά την πόλη τους. Το χαστούκι στο κατεστημένο θα ακουστεί σε όλη την Ευρώπη», ενώ πρόσθεσε ότι στόχος είναι ο συνδυασμός «Ηράκλειο-Ενεργοί Πολίτες» να είναι πρώτος και με διαφορά.

Σύμφωνα

με τα όσα ανέφερε, το ερώτημα είναι «αν το παλιό που χρεοκόπησε τη χώρα, θα συνεχίσει να απομυζά τις αντοχές του ελληνικού λαού».
Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας είπε ότι «εμείς έχουμε δηλώσει ότι η επιλογή είναι να τελειώσουμε με τους τσιφλικάδες της διαπλοκής» προσθέτοντας ότι «οι δυνάμεις του μνημονιακού κατεστημένου πρέπει να ηττηθούν παντού», ενώ υποστήριξε ακόμη ότι «θα πρέπει να ηττηθούν κι εκείνοι που καλυπτόμενοι πίσω από μακιγιάζ και μάσκα κρύβουν τη μνημονιακή τους συμπόρευση».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση ετοιμάζει ακόμα πιο σκληρά μέτρα για μετά τον Μάιο. Καταλήγοντας, υπενθύμισε ότι θα βρίσκεται και πάλι στο Ηράκλειο την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα