Το… σεξιστικό νέο logo της Φλόριντα

Εκτός από υπέροχες παραλίες και… περίεργη εκλογική συμπεριφορά, που στην προεδρική αναμέτρηση του 2000 έδωσε στον αδελφό του τότε Κυβερνήτη της Τζεμπ Μπους, Τζορτζ W Μπους τους εκλέκτορες που χρειαζόταν για να περάσει σαν οικοδεσπότης το κατώφλι του Λευκού Οίκου, παρόλο που είχε ηττηθεί στη λαϊκή ψήφο από τον Αλ Γκορ, η Φλόριντα είναι και μια Πολιτεία με διαρκή οικονομική δραστηριότητα.

Το νέο επιχειρηματικό logo που υιοθέτησαν οι τοπικές αρχές ωστόσο, έχει προκαλέσει αντιδράσεις. “Florida: the Perfect Climate for Business”, αναφέρει, και κερδίζει τις εντυπώσεις για την ευθύτητα του μηνύματος που θέλει να στείλει, με ένα… αλλά. Το οποίο αφορά το γεγονός ότι το “i” στη λέξη Florida, είναι σχεδιασμένο σαν μια ανδρική γραβάτα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση γυναικείων οργανώσεων, που του θεωρούν σεξιστικό και μειωτικό για τις ίδιες.

Οι εμπνευστές της συγκεκριμένης διαφημιστικής καμπάνιας από την πλευρά του, επιμένουν στην ορθότητα της επιλογής τους και την υπερασπίζονται με πάθος. Τονίζοντας ότι η γραβάτα είναι η πιο αναγνωρισμένη εικόνα που να παραπέμπει σε επιχειρηματική δράση.

Keywords
Τυχαία Θέματα