Το ΠΑΣΟΚ, η λίστα Λαγκάρντ και οι… δημοσκοπήσεις

Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ρίχνει βαριά τη σκιά της στο χθες και το σήμερα, αλλά κυρίως στο αύριο του ΠΑΣΟΚ, καθώς εκ των πραγμάτων ο Ευάγγελος Βενιζέλος βρίσκεται στη δυσχερή θέση να απολογείται για πεπραμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων (και ηγεσιών) του Κινήματος, αλλά και να επιχειρεί να αποτινάξει τις κατηγορίες που αφοορύν τον ίδιο, και μοιάζουν να ενορχηστρώνονται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην

Ιπποκράτους διαπίστωσαν με προφανή ικανοποίηση ότι στις τελευταίες δημοσκοπήσεις ο κατήφορος του ΠΑΣΟΚ σταμάτησε, και ξεκίνησε μια επιχείρηση πολιτικής ανάκαμψης, που φέρνει το Κίνημα σε ανοδική πορεία, να μειώνει την απόσταση που το χωρίζει από τη Χρυσή Αυγή, και να δείχνει πλέον ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια… μερική “ολική επαναφορά”.

“Το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει σε ομηρία”, είναι το μότο που επαναλαμβάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, και το οποίο διαχέουν οι στενοί συνεργάτες του. Προειδοποιώντας ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα δεχθεί άλλη… πολιτική βαρβαρότητα σε βάρος του Κινήματος. Αλλά θα αντιδράσει…

Keywords
Τυχαία Θέματα