Ο Νταλάρας μας… συστήνεται, ξανά

«Τι θα πει έτσι είναι» τιτλοφορείται η νέα δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Νταλάρα που καλείται να συστήσει στο κοινό του στις 11 και 12 Ιανουαρίου στη σκηνή του PassPort στον Πειραιά (Καραϊσκου 117, πλατεία Κοραή). Ο δημοφιλής ερμηνευτής και μουσικός παρουσιάζει καινούριους ήχους, τραγουδά

και παίζει διαφορετικά όργανα στην καλλιτεχνική αυτή σύμπραξη, στην οποία συμμετέχουν ο συνθέτης Νίκος Αντύπας και η τραγουδίστρια Ανδριάνα Μπάμπαλη. Το νέο του άλμπουμ περιλαμβάνει δέκα μπαλάντες σε ροκ, λάτιν και τάνγκο ρυθμούς, τις ενορχηστρώσεις των οποίων ανέλαβε ο Νίκος Αντύπας.

Τους στίχους των κομματιών υπογράφουν οι Μιχάλης Γκανάς, Μάνος Ελευθερίου, Άρης Δαβαράκης, που έχει γράψει το ομώνυμο τραγούδι του δίσκου, Νίκος Μωραίτης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος.

Παράλληλα ο Γιώργος Νταλάρας θα ανατρέξει και σε σημαντικούς σταθμούς της σαρανταπεντάχρονης μουσικής του πορείας, πάντα μέσα από την ενορχηστρωτική ματιά του Νίκου Αντύπα.

Οι τιμές εισόδου ανέρχονται στα 15 ευρώ (μπαρ) και 28 ευρώ (τραπέζι) και η προπώληση γίνεται στα καταστήματα public και μέσω της ιστοσελίδας viva.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα