Το νέο «θύμα» του Μαρκ Άντονι μετά την JLo !

Από νέα κούκλα χώρισε ο 44χρονος τραγουδιστής Marc Anthony μετά το διαζύγιό του από την Jennifer Lopez. Νέο «θύμα» ήταν αυτή την φορά η 25χρονη καλλονή από τη Βενεζουέλα ονόματι Shannon De Lima. Το δυσάρεστο γεγονός επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του πρώτου, ενώ ο τραγουδιστής και το μοντέλο φέρονται να ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους από τα μέσα του μήνα.

Η ανακοίνωση του ειδυλλίου που

κράτησε περίπου έναν χρόνο είχε γίνει (πώς άλλως;) από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Στο άγαλμα της ελευθερίας μου. Φιλιά μωρό μου», είχε γράψει τότε ο Marc Anthony στο twitter, σπέρνοντας τον έρωτά του στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου. Λίγο πριν είχε φροντίσει να προσφέρει στους ενδιαφερομένους από το facebook την οπτική αναπαράσταση όσων εννοούσε, αναρτώντας φωτογραφία που τον έδειχνε να φιλά την όμορφη νεαρά.

Πώς αντιδράει σε όλα αυτά η πρώην σύζυγός του, Jennifer Lopez, με την οποία ήταν παντρεμένοι για επτά χρόνια και μοιράζονται τα δίδυμα Max και Emme; Δύσκολο να πει κανείς αν χάρηκε με το άδοξο, όσο και απρόσμενο, αυτό τέλος. Πάντως, αφού μέχρι τώρα ούτε «τιτίβισε» ούτε «ανάρτησε», είμαστε υποχρεωμένοι να εκλάβουμε την στάση της αυτή ως παγερή αδιαφορία!

Keywords
Τυχαία Θέματα