Η Στάη παίρνει… σφουγγάρι για όσα έγιναν στην ΕΡΤ

Μετά την επισημοποίηση της παραμονής της στην ΕΡΤ, με την ανανέωση του συμβολαίου της για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, καθώς και της εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής “Netweek” , η Έλλη Στάη μίλησε στο “Έθνος”, όπου αποκάλυψε τις σκέψεις της για τις εξελίξεις.

“Σημασία έχει πάνω απ’ όλα η παροχή ποιοτικής ενημέρωσης από τη δημόσια τηλεόραση. Πολλά πράγματα μπορούν να γίνουν προς αυτή την κατεύθυνση, και έχω την πεποίθηση ότι κάθε εμπόδιο

μπορεί να ξεπερνιέται.

Οι όποιες αντιθέσεις και διαφωνίες πρέπει να παραμερίζονται, και οι κραδασμοί να απορροφώνται, μπροστά στον ύψιστο στόχο της ποιοτικής ενημέρωσης.

Ειδικά στην ΕΡΤ, τα πρόσωπα που καλούνται να συνεργαστούν οφείλουν να συνυπάρχουν. Προσωπικά, δεν με αφορούν τα πρόσωπα και οι παρελθούσες διαφωνίες. Βάζω ένα “Χ” και προχωράω.

Σημασία έχει να έχουμε ένα ποιοτικό και δημιουργικό αποτέλεσμα και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω να εργάζομαι, τόσο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων όσο και στην εκπομπή Netweek.

Ο ρόλος του παρουσιαστή είναι να συγκεντρώνει όλες τις απόψεις, ενώ η παρέμβασή του και η πεμπτουσία της παρουσίας του συνίσταται στην ικανότητά του να φιλοξενεί όλες τις απόψεις και τα πρόσωπα που τις εκφέρουν”, δήλωσε με έμφαση η Έλλη Στάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα