Το νέο teaser trailer της 7ης σεζόν του “Sons of Anarchy” (photos)

Το νέο teaser trailer της επερχόμενης, τελευταίας, σεζόν του “Sons of anarchy” θα κάνει πρεμιέρα απόψε στο FX αλλά το EW εξασφάλισε μια πρώτη γεύση. Το διάρκειας 20 δευτερολέπτων σποτ με τίτλο “Hell Awaits” έχει στοιχεία που σε κάποιους ίσως φανούν περίεργα. Αλλά για εκείνους που γνωρίζουν την έμπνευση του Kurt Sutter από τον Άμλετ θα βρουν τη σύνδεση μάλλον ποιητική. Η περίφημη σκηνή του Gravediggers όπου ο Άμλετ έρχεται αντιμέτωπος με το κρανίο του Yorick και αναλογίζεται τον αναπόφευκτο θάνατό του, είναι ουσιαστικά η απαρχή του τελευταίου μέρους του έργου,

μετά από το θάνατο της Οφηλίας και την αντιπαράθεση για το αν θα πρέπει να ταφεί και με ποιο τρόπο μετά την αυτοκτονία.

ΣΠΟΪΛΕΡ Αντίστοιχα η δολοφονία της Tara (Maggie Siff) από τη Gemma (Katey Sagal) έγειρε ερωτήματα ανάμεσα στους φαν για το πώς θα έπρεπε να εξελιχθεί το πένθος.

“Ακούω τα πάντα. Από το ‘Δεν το πιστεύω ότι σε σκότωσαν’ μέχρι το ‘Έπρεπε να φύγεις’” είπε η Siff στο EW τον προηγούμενο μήνα “Απ’ την άλλη, κάποιοι ζητούν αυτόγραφα από την Katey. Το κοινό έχει διαφορετική ανάγνωση των χαρακτήρων”

Όπως ο Theo Rossi (Juice) παραδέχτηκε στο EW πριν την έναρξη των γυρισμάτων του νέου κύκλου, κανείς από το cast δεν είναι σίγουρος ότι θα ολοκληρώσει τη σεζόν ζωντανός. “Ίσως εξαιτίας της όλης σύγκρισης με τον Άμλετ και πραγματικά κάθε χρόνο χάνονται σημαντικοί χαρακτήρες της σειράς. Το φινάλε της 6ης σεζόν νομίζω ότι ήταν το πιο σοκαριστικό επεισόδιο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα” είπε “Έχεις όνειρα ότι θα είσαι ο τελευταίος όρθιος αλλά, ξέρεις, έχω κάνει πολύ κακά πράγματα”

Keywords
Τυχαία Θέματα