Το «κόλπο γκρόσο» του Μαρινάκη με τον Τζιμπούρ

«Κόλπο γκρόσο» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη να διώξει κακήν- κακώς τον μάνατζερ του Ράφικ Τζιμπούρ από το γραφείο του την Κυριακή και να ανακοινώσει πως σταματά κάθε συζήτηση με τον Αλγερινό για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ίσως όμως να μην έγινε και σκόπιμα. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού σε ανύποπτο χρόνο μέσα στο Δεκέμβριο είχε συζητήσει με τον Τζιμπούρ για το θέμα του συμβολαίου του στη σουΐτα που διατηρεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Του είχε εξομολογηθεί τότε πόσο σημαντικό τον θεωρεί για την ομάδα και πόσο θέλει να τον κρατήσει στον Πειραιά μιλώντας του πολύ ανθρώπινα.

Ο Τζιμπούρ που σαφώς και δεν ξέχασε πως ο Ολυμπιακός τον πήρε από μια μισο-διαλυμένη ομάδα και τον ανέστησε ποδοσφαιρικά, του υποσχέθηκε πως το οικονομικό δεν θα ήταν εμπόδιο για την ανανέωση της συνεργασίας τους. αυτό το σεβάστηκε ο Μαρινάκης που σαφώς και δεν μπορούσε να του δώσει τα… τρελά για την ελληνική πραγματικότητα χρήματα που ζητούσε.

Γι’ αυτό και τα έκανε… μπάχαλο όταν είδε τον μάνατζερ του παίκτη με ύφος «χιλίων καρδιναλίων» να του ανακοινώνει «τόσα θέλουμε και σεντ παρακάτω». Τον έδιωξε κακήν- κακώς και έστειλε το μήνυμα στον Αλγερινό να θυμηθεί τι είχε υποσχεθεί.

Έτσι ο Τζιμπούρ πήρε πάνω την υπόθεση και με δική του πρωτοβουλία συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρα με τον Μαρινάκη «κλείνοντας» τη συμφωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα