Στρατηγική στροφή στην Αυτοδιοίκηση από την ΕΥΔΑΠ

Με στρατηγική στόχευση την εγκύτητα με τις αυξανόμενες ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, που εκπροσωπούνται και εκφράζονται περισσότερο πειστικά και ηχηρά μέσω της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η ΕΥΔΑΠ προχωρεί σε μια σειρά από δράσεις και την προώθηση κοινών πρωτοβουλιών.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Αντώνης Βαρθολομαίος εισηγήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας την παραπάνω στρατηγική,

στην υλοποίηση της οποίας θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο ένας κατεξοχήν άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου και νυν αναπληρωτής επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος.

Κοινή επιδίωξη των κ.κ. Βαρθολομαίου και Ζαφειρόπουλου είναι να καθιερωθούν σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, να αναβαθμιστεί η συνεργασία τους, λόγω και της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας που διαθέτει η ΕΥΔΑΠ, και φυσικά να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν με τις οφειλές των ΟΤΑ προς την εταιρεία, ώστε να επισπευσθεί η είσπραξή τους, με ευνοϊκούς όρους και πάντα στο περιθώριο της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα