Στα άκρα η διαμάχη της Forthnet με την ΕΠΟ για τα τηλεοπτικά

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Κυπέλλου Ελλάδος για την περίοδο 2013-2016, τελικά φαίνεται να καταλήγουν οριστικά… στην Ευελπίδων!

Το σίριαλ των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο ξεκίνησε με χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων μεταξύ της Forthnet και της ΕΠΟ, συνεχίζεται και απ’ ότι φαίνεται έχει ακόμα πολλά επεισόδια. Η Forthnet, πέρα από την

αγωγή με την οποία ουσιαστικά ζητάει την ακύρωση της απόφασης του ΔΣ της ΕΠΟ για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδος, στην Κυπριακών συμφερόντων εταιρία Media Gold και για την οποία έχει οριστεί δικάσιμος ημερομηνία η 15η Μαΐου, τώρα με μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ζητάει και την διερεύνηση ποινικών ευθυνών!

Η Κάντζα από την αρχή είχε καταγγείλει την διαγωνιστική διαδικασία ως ασαφή και αδιαφανή. Ο …πόλεμος φούντωσε ακόμα περισσότερο όταν η ΕΠΟ έκανε γνωστό ότι παραχωρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην εταιρία Media Gold, πράγμα που ρητά απαγορεύει το άρθρο 84 του Νόμου 2725, καθώς ορίζει ότι η Ομοσπονδία έχει το δικαίωμα να συνάπτει σχετικές συμβάσεις μόνο με τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς σταθμούς. Συνέπεια όλων αυτών και αφού οι δύο πλευρές αντάλλαξαν αρκετές ανακοινώσεις και εξώδικα, ήταν η αγωγή της Forthnet η οποία θα εκδικαστεί σε λίγες μέρες.

Πέραν όμως αυτού η Forthnet κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά ζητώντας ουσιαστικά την διερεύνηση τέλεσης αξιόποινων πράξεων από την ΕΠΟ, την Media Gold και κάθε άλλο εμπλεκόμενο στην υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα