Σεμνή… στρίπερ η Jennifer Aniston!

Αυτοί που περιμένουν να δουν γυμνή την Jennifer Aniston, λόγω του τελευταίου της ρόλου ως στρίπερ στην ταινία ‘We ‘re the Millers’, μάλλον θ’ απογοητευτούν.

Όσο σεμνή δείχνει στο trailer άλλο τόσο είναι και στην ταινία. Σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός, είπε πως στις σκηνές του στριπτίζ, φόρεσε μέχρι και 3 σουτιέν μαζί, προκειμένου να μη αποκαλυφθεί τίποτα.

Βέβαια κάποια από τα ρούχα που φοράει

στην ταινία είναι ελαφρώς πιο αποκαλυπτικά και όπως ομολόγησε η ηθοποιός, χρειάστηκε για ένα χρονικό διάστημα να γυμναστεί σκληρά, προκειμένου το σώμα της να είναι έτοιμο για ένα τέτοιο ρόλο.

Η γιόγκα ήταν και είναι η αγαπημένη μέθοδος γυμναστικής για την Aniston. Αυτό λέει πως είναι και το μυστικό για το καλλίγραμμο κορμί που διατηρεί εδώ και χρόνια.

Φυσικά η γιόγκα δεν ήταν η μοναδική γυμναστική που έκανε η ηθοποιός. Για τις ανάγκες του ρόλου χρειάστηκε να κάνει και μαθήματα pole dancing, τα οποία απόλαυσε ιδιαίτερα όπως είπε.

«Το στριπτίζ μου άρεσε πολύ. Είχα μία καταπληκτική χορογράφο και μαζί με την υπέροχη μουσική που είχαμε, ήταν απολαυστικό», δήλωσε ενθουσιασμένη η Aniston.

Keywords
Τυχαία Θέματα