Σαχινίδης: Όμηροι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ενός αριστερού λαϊκισμού

Ο Φίλιππος Σαχινίδης μιλώντας στη Βουλή τόνισε ότι η πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά έχει τη μορφή μιας πρότασης εμπιστοσύνης στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Κι επειδή η πρόταση εμπιστοσύνης που ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ υπονοεί όχι μόνο παράταση αλλά αντιγραφή του παρελθόντος, δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε

ο κ. Σαχινίδης και συμπλήρωσε:

«Ως ένα μικρό κόμμα της αντιπολίτευσης δεν δέχτηκε να αναλάβει την παραμικρή ευθύνη κατά την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο 2009-2012. Αντίθετα πολέμησε με τον πιο άγριο τρόπο την προσπάθεια που κατέβαλε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να αντιμετωπίσει μόνη της την μεγαλύτερη μεταπολεμικά κρίση με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη η χώρα» είπε.

Επίσης του καταλόγισε το ίδιο έλλειμμα ευθύνης και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης την επομένη των εκλογών του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012 όταν έλαβε το 26% των ψήφων.

«Από τις τοποθετήσεις των συναδέλφων της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαπιστώνει κανείς για άλλη μια φορά ότι είναι όμηροι ενός αριστερού λαϊκισμού ο οποίος έχει την ίδια κρυφή γοητεία με τον δεξιό λαϊκισμό των Ζαππείων της Ν.Δ.» σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα