Ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ο Υπουργός Άμυνας Τάσος Μητσόπουλος, ο οποίος εντοπίστηκε στο γραφείο του λιπόθυμος από συνεργάτες του.

Σύμφωνα όσα αναφέρει το sigmalive ο Τάσος Μητσόπουλος υπέστη ρήξη ανευρύσματος του εγκεφάλου η οποία προκάλεσε στη συνέχεια καρδιακό επεισόδιο.

Η γρήγορη μετάβαση του στο Γενικό Νοσοκομείο απέτρεψε το μοιραίο και οι ιατροί κατάφεραν να τον επαναφέρουν. Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζεται το καρδιακό επεισόδιο.

Νεότερη πληροφόρηση αναφέρει ότι ο Υπουργός έχει εισαχθεί στο χειρουργείο ενώ γιατρός από την Αθήνα αναμένεται να φτάσει τις επόμενες ώρες για να τον χειρουργήσει.

Σε ανακοινώσεις προέβη ο Γιατρός του Νοσοκομείου Δρ. Άκης Λάμπρου, ο οποίος επιβεβαίωσε τους λόγους που προκλήθηκε το καρδιακό επεισόδιο.

«Η ιατρική ομάδα του νευροχειρουργικού τμήματος προβαίνει σε όλες τις ιατρικές ενέργειες για την καλύτερη θεραπεία του ασθενούς», είπε, χαρακτηρίζοντας την κατάσταση του σοβαρή. Ανακοινώσεις θα γίνονται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα