Ο Christian Bale ως Steve Jobs;

Ο David Finchrπάντως έχει την ιδέα!

Ο ηθοποιός δε θα χρειαστεί να υποστεί κάποια περίπλοκη μεταμφίεση ή απώλεια βάρους για να υποδυθεί τον αποθανόντα συνιδρυτή της Apple στην επερχόμενη βιογραφική ταινία της Sony. Ο Fincher, που είναι σε συζητήσεις να σκηνοθετήσει την ταινία σε σενάριο του , θέλει τον Bale στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το στούντιο δεν έχει προσεγγίσει ακόμα τον Bale και οι εκπρόσωποι του ηθοποιού

δεν έχουν απαντήσει προς το παρόν στο HuffPostEntertainment που προσπάθησε να μάθει αν υπάρχει ενδιαφέρον από μέρους του για το ρόλο. Ο Fincherπάντως ήταν κατηγορηματικός στην πρόταση της αντιπροέδρου της Sony, AmyPascal: Θα σκηνοθετήσει το εγχείρημα μόνο αν ο Baleείναι ο πρωταγωνιστής.

Πάντως, αν ο Bale συμφωνήσει να συμμετέχει στο εν λόγω project, πιθανότατα θα είναι στο αγώνα δρόμου των κινηματογραφικών βραβείων για 3 συνεχή χρόνια. Φέτος ήταν υποψήφιος για την ερμηνεία του στο “AmericanHustle” (Οδηγός Διαπλοκής), ενώ η συμμετοχή του ως Μωυσής στην ταινία του RidleyScott “Exodus” και κάνει πρεμιέρα το Δεκέμβριο μάλλον θα τον προσθέσει και στις υποψηφιότητες του 2015. Μέσω της βιογραφίας του Jobsπιθανότατα θα στοχεύσει και στις υποψηφιότητες του 2016.

Όπως και να έχει, αυτό είναι ένα project πολλά υποσχόμενο, με καλύτερες προοπτικές από το αντίστοιχο του 2013 με τον Ashton Kutcher που του “χάρισε” μια υποψηφιότητα για Χρυσό Βατόμουρο και συγκέντρωσε το ανεπαρκές για τους παραγωγούς του ποσό των 36 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Keywords
Τυχαία Θέματα