Προβλέψεις για το στοίχημα: Το «άχτι» και ο Παουλίνιο

Ποιος θα πάρει το Μουντιάλ; Καλή ερώτηση… Βρίσκοντας τον κατάλληλο ψυχισμό μέσα μου, μπορώ να γράψω δύο λέξεις («θέλω Βραζιλία») ή μία («πεντακαμπεάο»). Ή, αν θέλετε, γράφω και «φέρτε μου στον τελικό εκείνα τα γατάκια από την Ουρουγουάη να μάθουν τι εστί βερίκοκο» (σ.σ. πονάει ακόμη η αποτυχία του 1950).

Αχτι έχω και τους Ολλανδούς, για τον χαμένο προ τετραετίας προημιτελικό. Όπως, εκτός από φιλο-Βραζιλιάνος, αγαπώ την μπάλα και τη συγκίνηση που αυτή βγάζει. Με τρεις χαμένους τελικούς σε Μουντιάλ η Ολλανδία έχει τη συμπάθειά μου, με το ρόστερ που στέλνει

στη χώρα της σάμπα έχει την εκτίμησή μου, περιμένω πώς και πώς το δεύτερο μουντιαλικό κουπόνι να παίξω νίκη της, στον εναρκτήριο αγώνα του ομίλου, με την Ισπανία (θα είναι πάνω από 3.00, δεν θα είναι;) και μακροπρόθεσμα την οκτάδα νομίζω ότι την έχει.

Οπως και η Πορτογαλία έχει τα προημιτελικά, κατά την ταπεινή μου άποψη. Με τον Ρονάλντο γερό (αποθεραπεία θα κάνει ως τότε, δυνάμεις θα μαζέψει, μια χαρά..). Και από τους «8», το τρόπαιο απέχει δύο ματς. Αν φτάσεις ως εκεί, μετά πας με κεκτημένη ταχύτητα και με φουλ αυτοπεποίθηση, έτσι δεν είναι;

Α, και κάτι άλλο: γιατί να μην πάρει το Μουντιάλ μια ομάδα που δεν το πέτυχε στο παρελθόν; Η Πορτογαλία και η Ολλανδία είναι δύο εξ αυτών… Ειδικά οι Ιβηρες είναι, από το 2004, σχεδόν διαρκώς σε οκτάδα και τετράδα Μουντιάλ ή EURO. Ενα διαρκές φλερτ με τρόπαιο που, νομοτελειακά, κάποια στιγμή θα έρθει. Θυμίζω τις προτάσεις για μακροχρόνια στοιχήματα και, μεταξύ άλλων, υπάρχουν Γάλλοι, Ολλανδοί και Πορτογάλοι για οκτάδα.

Πάμε και στο αποψινό, Βραζιλία – Κροατία. Το 3.75 για να πάρουμε το Μουντιάλ εμείς οι Βραζιλιάνοι, μέσα στο σπίτι μας, δεν είναι και καμιά ευκαιρία. Και ομάδα Βραζιλία με τον Φελιπάο Σκολάρι στον πάγκο θα είναι ομάδα του 1-0, 2-0, ήτοι το βάρος στην άμυνα και ό,τι κάνουν μπροστά οι παιχταράδες μας. Βέβαια και η Ισπανία το 2010 στο 1-0 δεν τα πήγε σχεδόν όλα τα παιχνίδια της; Και μάλιστα και τα 8 γκολ είχαν βάλει παίκτες της Μπαρτσελόνα (!).

Απόψε με Ντάνι Αλβες, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα και Μαρσέλο στην άμυνα, συν δύο «εργάτες» στα χαφ (Λουίς Γκουστάβο και Παουλίνιο) συμπεραίνω πως η «σελεσάο» αμυντικά είναι άκρως αξιόπιστη, μπροστά… θα δούμε. Κοινώς, «jogobonito» όχι φέτος…

Κρατήστε και τούτα

* Στις πρεμιέρες της στα Μουντιάλ η Βραζιλία έχει, από το 1930, ρεκόρ 14-3-2 με τελευταία ήττα το 1934 από την Ισπανία και οκτώ νίκες στα ισάριθμα τελευταία.

* Οι πρεμιέρες διοργανωτών, όταν μιλάμε για παλιές πρωταθλήτριες Κόσμου και όχι Νοτιες Κορέες και Αφρικές, συνήθως συνδυάζονται με over: Γαλλία – Νότιος Αφρική 3-0 το 1998 και Γερμανία – Κόστα Ρίκα 4-2 το 2006

* Βραζιλία και Κροατία έπαιξαν σε πρεμιέρα ομίλου και στο Μουντιάλ της Γερμανίας, 1-0 για τη «σελεσάο» με σουτ από το ύψος της περιοχής του Κακά στο 44’.

Κοντολογίς, ποντάρισμα σε combo άσου και under είναι η αποψινή επιλογή, με τη σκέψη πως είτε θα υπάρξει επανάληψη του ’06 είτε οι Κροάτες, ελλείψει Πράνιτς και Μάντζουκιτς, δεν θα σκοράρουν. Για anytime σκόρερ πήρα Παουλίνιο, ενθυμούμενος πως πέρυσι τέτοιο καιρό είχε βάλει γκολ (το μόνο από τα μόλις 5 με τη φανέλα της «σελεσάο») ξανά σε πρεμιέρα, στο 3-0 επί της Ιαπωνίας για το Συνομοσπονδιών.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitterκαι Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα