Προβλέψεις για το Στοίχημα: Πρόσθετο παιχνίδι με γκολ

Μαζί με την Οσέρ, έχουν πονταριστεί από χθες επιλογές στα ματς Εσκισεχίρσπορ – Γαλατασαράι, Μπράιτον – Ντέρμπι και Γκρόνινγκεν – Φίτεσε.

Για τον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, preview με στατιστικά και παρασκήνιο… εδώ!

Σάντερλαντ – Γουέστ Μπρομ: προπονητής της χρονιάς, μετά τον Μπρένταν Ρότζερς, ο Γκας Πογιέτ! Η μέχρι πρότινος… μελλοθάνατη Σάντερλαντ στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια της πήρε 2-2 από τη Σίτι, κέρδισε εκτός την Τσέλσι και τη Γιουνάιτεντ και χρειάζεται έναν βαθμό στα δύο ματς που απομένουν. Η Γουέστ Μπρομ εξασφάλισε την παραμονή της χάρη

στην πολύ καλύτερη διαφορά τερμάτων που έχει από τη Νόριτς, κοντολογίς χαλαρό ματσάκι, betστα γκολ.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεν: η Παρί θέλει τη νίκη που θα τη στέψει πρωταθλήτρια και μπροστά στο κοινό της δεν πρόκειται να λυπηθεί τη… δυστυχισμένη, μετά το νέο στραπάτσο σε τελικό Κυπέλλου, Ρεν. Στόχος της, πέραν του τίτλου, είναι να κάνει και νέο ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (84 είχε η Λυών το 2005-06) ενώ γυρίζει ύστερα από έναν μήνα απουσίας ο Ιμπραΐμοβιτς. Betστα παριζιάνικα γκολ.

Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης: αήττητη εντός «Θορίγια» επί δέκα αγωνιστικές (5-5-0) η Βαγιαδολίδ, δίνει μάχη για την παραμονή ενώ η Ρεάλ, κακά τα ψέματα, είναι απίθανο να πάρει τον τίτλο και, συν τοις άλλοις, αμυντικά εξακολουθεί να μην εμπνέει. Betστο να σκοράρουν αμφότερες.

Μπενφίκα – Ρίο Αβε: τελικός Λιγκ Καπ (λιγοστή σημασία έχει ως διοργάνωση) σε ουδέτερο, πολύ χαμηλός ο άσος (και λογικό). Η Μπενφίκα έχει άλλους τελικούς μπροστά της, πιο σπουδαίους (Europa League στις 14/5 Κυπέλλου στις 18/5 ξανά με τη Ρίο Αβε), δεν έχει αντίπαλο φέτος στην Ιβηρική, τους κάνει… πλάκα αλλά δεν «σκοτώνει» τους αντιπάλους, σε ελάχιστα ματς φέτος έβαλε περισσότερα από 2 γκολ. Το κίνητρο των 4 τίτλων είναι τεράστιο βέβαια, στη Ρίο Αβε το γνωρίζουν αυτό, όπως γνωρίζουν πως αν παίξουν κλειστά δεν πρόκειται να αντέξουν για πολύ. Εξ ου και η σκέψη για ποντάρισμα στο over. Για περισσότερα, κάνα χιλιάρι λέξεις preview, εδώ.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα