Σχέδια για το “Spring Breakers 2″ (video)

Όπως πρώτο ανέφερε το Screen Dailly, η εταιρία παραγωγής Wild Bunch ετοιμάζει το sequel του “Spring Break” και μάλιστα θα κάνει την εμφάνισή του στο Cannes Film Festival Film Market.

Το

νέο φιλμ που τιτλοφορείται “Spring Breakers: The Second Coming” θα επικεντρωθεί στο τι συμβαίνει όταν οι γλεντζέδες του τίτλου έρχονται αντιμέτωποι με έναν ακραίο της ηθικής και πολιτοφύλακα του χριστιανισμού ο οποίος και προσπαθεί να τους προσηλυτίσει. Ο Irvine Welsh, συγγραφέας του “Trainspotting”, έχει γράψει το σενάριο, ενώ ο Jonus Akerlund πρόκειται να αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Όπως δήλωσε ο Vincent Maraval της Wild Bunch στο Screen Daily, η νέα αυτή ταινία δε θα είναι ‘απευθείας’ trailer των “Spring Breakers” του 2013 αλλά θα κρατήσει αρκετά στοιχεία των χαρακτήρων από την πρώτη ταινία. Αν αυτό σημαίνει ότι θα ξαναδούμε τον James Franco στον εμβληματικό του ρόλο δεν έχει γίνει ακόμα σαφές.

“Όταν κάναμε την πρώτη ταινία, έγιναν σζητήσεις για να προχωρήσουμε σε ένα prequel. Ο χαρακτήρας ο δικός μου και του Gucci Mane υποτίθεται ότι ήταν φίλοι από τα παλιά οπότε είπαμε ‘Πώς να ήταν αυτό; Ας το κάνουμε ταινία!’” είπε ο Franco.

Η Ashley Benson, που συμπρωταγωνίστησε με τον Franco στην πρώτη ταινία και ήταν μία από τους επιζώντες είχε επίσης αναφερθεί στην πιθανότητα ενός sequel.

Το πρώτο φιλμ, που είχε συγκεντρώσει 31 εκ. δολάρια παγκοσμίως, είχε γράψει και σκηνοθετήσει η Harmony Korine.

Θυμηθείτε το:

Keywords
Τυχαία Θέματα