Προβλέψεις για το Στοίχημα: Η Καμπούρ(α) και ο Ντιεγοκώστας

Ραδιοφωνικά τα… λέμε από τη στοιχηματική εκπομπή «Bxpbet» στο Bet Radio κάθε Δευτέρα ως και Πέμπτη 13:00 με 14:00.
Και, Κυριακή 15:00 με 16:00, και μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού ART 90,6 στα FM, το οποίο αναμεταδίδει την εκπομπή «Betradio στα FM» του betradio.com.

Μπεσίκτας – Καϊσερίσπορ: σε καλύτερη τιμή το over από τον άσο, εξ ου και το επιλέγω. Η ουραγός Καϊσερίσπορ δεν έχει και τίποτε να χάσει, δεν υπολογίζει πολλά από αυτό το ματς στο μέτρημα για την παραμονή,

ενώ για την Μπεσίκτας κάθε απώλεια πια κοστίζει (και μάλιστα πολλά, ελέω ομίλων ChampionsLeague).

Ρίζεσπορ – Καραμπούκσπορ: ως τέλους η Ρίζεσπορ έχει κακό πρόγραμμα, δύσκολα θα πετύχει μπροστά της ομάδα δίχως βαθμολογικό κίνητρο, εξ ου και το ματς είναι κομβικής σημασίας αναφορικά με την παραμονή, την ώρα που η Καραμπούκ ηττάται πολύ δύσκολα. Ασος σε καλή τιμή για ματς που ίσως κριθεί με… μισό-μηδέν.

Ολανένσε – Μπράγκα: πληρώνει πολύ ο άσος, σε πολύ καλή τιμή η διπλή ευκαιρία του 1Χ, καθώς η Μπράγκα παρατάσσεται εκ νέου με πολλούς απόντες, ενώ η γηπεδούχος καίγεται για βαθμούς. Με τίποτε δεν κοιτάω προς τα… δεξιά.

Ναϊμέγκεν – Καμπούρ: στην Καμπούρ(α) έγιναν άνω κάτω μετά την ξαφνική απομάκρυνση του Λόντεβεχες από τον πάγκο ενώ η γηπεδούχος NEC… καίγεται για να πάρει αυτό το ματς αφού στη συνέχεια έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα (Αλκμααρ, Αγιαξ, Τβέντε) κινδυνεύοντας με υποβιβασμό.

Μούρθια – Σαμπαδέλ: βγάζει… μάτι η απόδοση του over. Και εξηγώ: η Μούρθια παράγει αρκετές φάσεις αλλά είναι άστοχη ενώ η Σαμπαδέλ, από εκεί που πήγαινε για παραμονή, ως και… άνοδο χτυπά ενώ δείχνει σε καλή φόρμα. Why not?

Ατλέτικο – Βιγιαρεάλ: το τελευταίο τετράμηνο η Βιγιαρεάλ δεν δέχθηκε γκολ εκτός έδρας μόνο στο τελευταίο, από τη Χετάφε ενώ η Ατλέτικο στη Μαδρίτη δεν σκόραρε μόνο με την… Μπαρτσελόνα. Εκτός ο Ντιεγοκώστας (sic), ξανά αποδεκατισμένη στα στόπερ Βιγιαρεάλ, η υπόθεση είναι ότι πρόκειται για ένα καλό over…

Μπορντό – Ρεν: «κουτσό άλογο» μεν η γηπεδούχος επί πέντε σερί ματς χωρίς νίκη και έχει μαθηματικές ελπίδες μεν για Ευρώπη αλλά… έχει. Από τρεις σερί νίκες σε επίσημα η Ρεν αλλά η απόδοση στον άσο δεν είναι τυχαία…

Τριάδα… τριών ημερών

Μίντιλαντ – Ααλμποργκ: Μίντιλαντ και Ααλμποργκ αναμετρώνται στο Χέρνινγκ με έπαθλο τον τίτλο. Ικανές αμφότερες επιθετικά, το ματς πιθανότατα ξεκινά από το 1-1…

Ερσίγεσπορ – Ελαζίγκσπορ: «εξάποντο» παραμονής στην Καισαρεία, με την Ελαζίγκσπορ να βελτιώνεται αμυντικά εσχάτως, αλλά δεν προσπερνώ το ότι έχει, με 51 γκολ, τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία (εξ αυτών τα 35 εκτός έδρας). Με νίκη η πολύ βελτιωμένη το τελευταίο δίμηνο Ερσίγεσπορ κάνει άλμα παραμονής και θα την εμπιστευτώ.

Γκέτεμποργκ – Μάλμε: η Γκέτεμποργκ του Μίκαελ Στόρε έκανε ονειρεμένο ξεκίνημα, καθώς επιβλήθηκε στο «Γκάμλα Ούλεβι» της αιώνιας αντιπάλου της ΑΪΚ άνετα με 2-0 ενώ η Μάλμε, πιο δύσκολα από όσο δείχνει το τελικό 3-0, επιβλήθηκε της νεοφώτιστης Φάλκενμπεργκ. Ματς που λογικά θα έχει γκολ εκατέρωθεν.

Το πλήρες άρθρο και ο τρόπος παιχνιδιού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα