Λοβέρδος: Υπερβολή η παραίτηση Δένδια και Αθανασίου

Συνέντευξη στο Βήμα FM παραχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος όπως είναι λογικό ρωτήθηκε για το θέμα του Παναγιώτη Μπαλτάκου και για το αν η έξοδος της χώρας στις αγορές γίνεται για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο. Η απάντηση του αρχηγού της "Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα" ήταν πως "το μεγάλο γεγονός παραμένει η έξοδος της χώρας στις αγορές", ενώ προσέθσε πως η κυβέρνηση έχει χειριστεί σωστά το θέμα, ενώ η Αντιπολίτευση έχει αντιδράσει

"ξεπερνώντας τα όρια". Ακόμη εκτίμηση του κ. Λοβέρδου είναι πως η παραίτηση του Νίκου Δένδια ή του Χαράλαμπου Αθανασίου δεν θα ήταν "σοβαρή πολιτική ενέργεια".

Αναλυτικά:

"Δεν έχει σκεπαστεί από το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και τις σχετικές αποκαλύψεις. Ο λαός έχει ματώσει τέσσερα χρόνια. Βλέπει ο ελληνικός λαός ότι οι θυσίες του πιάνουν τόπο. Δεν μπορούμε να θεωρούμε οτιδήποτε άλλο πιο σημαντικό. Αποκαλύφθηκαν με το βίντεο τραγικές συνομιλίες. Υπήρξε η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου. Το είπα στη Βουλή ότι αυτό δεν φτάνει. Θα πρέπει να υπάρξει τοποθέτηση του Πρωθυπουργού στη Βουλή, όπου θα δοθούν εξηγήσεις. Μέχρι τότε κάθε πρόταση για παραίτηση ενός, δύο Υπουργών της Κυβέρνησης θεωρώ ότι δεν στέκει, ότι δεν είναι σοβαρή πολιτική ενέργεια. Το πολιτικό σύστημα επέδειξε ωριμότητα. Πάνω από όλα η αξιωματική αντιπολίτευση κράτησε σωστά τους τόνους στην υπόθεση αυτή. Και ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης νομίζω ότι δεν ξεπέρασαν τα όρια. Εκτιμώ ότι εν τέλει το πολιτικό σύστημα στάθηκε σωστά, προς ώρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα