Προβλέψεις για το Στοίχημα: Δυάδα, τριάδα και trixie

Επτά ματς στο πρόγραμμα απόψε της SuperLig, τέταρτη αγωνιστική πριν το φινάλε και μετά από 4.200 λέξεις ανάλυσης κράτησα… τούτα:

* τον άσο της Κόνιασπορ, πονταρισμένος από χθες στην κλασική μου, για ΣΚΔ, τριάδα τριημέρου. Αν δεν τον είχαν ποντάρει από χθες και ξεκινούσα σήμερα παιχνίδι, θα το σκεφτόμουν διπλά ελέω του «φορτώματος» που έχει φάει αλλά ας είναι…

* το διπλό της Γαλατασαράι, κυρίως ελέω τιμής (φτάνει πια το 1.90) και του ονόματος του αντιπάλου (Ελαζίγκσπορ). Αφερέγγυα, ασταθής αλλά για να πάει απευθείας στο ChampionsLeagueοφείλει να το πάρει σήμερα, αν δει

κανείς το πρόγραμμα της Ελαζίγκ είναι κομμάτι δύσκολο να σωθεί… Ξέροντας ότι ποντάρω σε κουτσό άλογο, κράτησα το διπλό.

* τον άσο της Κασίμπασα. Αν θέλει να βγει Ευρώπη, καθαρίζει σαν κρεμμύδι απόψε την Αντάλιασπορ η οποία μου θυμίζει εν πολλοίς τη Μανίσασπορ πρόπερσι και την Ορντούσπορ πέρυσι: ανύπαρκτες στον β’ γύρο, από εκεί που έκαναν μέτρια πορεία στο τέλος υποβιβάστηκαν επονείδιστα. Μια χαρά τιμή το 1.75.

* το διπλό της Ερσίγεσπορ στο Δορύλαιο. Για την Εσκισεχίρσπορ η σεζόν έχει ολοκληρωθεί, περιμένει τον τελικό του Κυπέλλου με τη Γαλατασαράι (7/5) και είναι λογικό σε αυτό το δεκαήμερο οι παίκτες να έχουν… ξεμυαλιστεί ενώ δεν αποκλείω, αν και δεν βγαίνει από το ρεπορτάζ, αλλαγές rotationστην ενδεκάδα της, την ώρα που η συμπαθής Ερσίγεσπορ έχει κάνει τεράστια βελτίωση στον β’ γύρο κι αν το πάρει το ματς, επί δικαίω θα ελπίζει σε σωτηρία.

Για το Πόρτο – Μπενφίκα (ημιτελικός Λιγκ Καπ, θυμίζω) δείτε τη φωτογραφία στο κάτω μέρος του preview και αναρωτηθείτε: αν ήσασταν εσείς στη θέση του Ζόρζε Ζέσους, πόσο πολύ θα επιθυμούσατε άλλη μια νίκη επί της Πόρτο; Το αναφέρω διότι οι Λουζιτανοί, ενόψει Γιουβένους, παρατάσσονται με αλλαγές αλλά το rotationείναι πάγια τακτική εδώ και δύο μήνες του Ζέσους. Betσυντηρητικά στα γκολ εκατέρωθεν (1.85).

Κατά τα λοιπά, η ματσάρα της ημέρας είναι το Σάντερλαντ – Κάρντιφ. Η Σάντερλαντ, μετά τις νίκες επί Σίτι και Τσέλσι, από… μελλοθάνατη πάει για απίστευτη ανατροπή και σωτηρία αλλά θα τα «διαγράψει» όλα αν δεν νικήσει σήμερα την Κάρντιφ.

Στην Ολλανδία, η Ρόντα δίνει το μεγαλύτερο ματς της χρονιάς της καθώς σε περίπτωση μη νίκης «παίζει» να αποχαιρετήσει από αυτή την αγωνιστική την κατηγορία ενώ, πρακτικά και λογικά, η Γκρόνινγκεν φαντάζει απίθανο να χάσει τη θέση της στα playoffs…

Και χωρίς Ντι Νατάλε η Ουντινέζε στο Τορίνο, η γηπεδούχος έχει το κίνητρο και ο άσος στο 1.85 είναι ελκυστικός. Επιστρέφει ο Τσέρτσι στην Τορίνο, όλες οι προϋποθέσεις στο πλευρό των «γκρανάτα».

Στο Αθλέτικ Μπιλμπάο – Σεβίλλη οι Βάσκοι έχουν μαζί τους έδρα, δίψα και φρεσκάδα αλλά οι «ρόχος» προφανώς έχουν λιγότερη έννοια ενόψει Βαλένθια μετά το 2-0 της Πέμπτης, συν ότι το ρεπορτάζ δίνει σχετικά μικρό rotationαπό πλευράς τους. «Τελικός» για την 4η θέση και πήρα το ρίσκο της ισοπαλίας η οποία έχει να εμφανιστεί 12 χρόνια (6-0-6) μεταξύ τους στο Μπιλμπάο!

Αυτά… Ραντεβού 15:00 – 16:00… on air στο Bet Radio!

Το πλήρες άρθρο και το τρόπος στοιχηματισμού στο bxpbet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook, Twitter και Google+)

Keywords
Τυχαία Θέματα